ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Το... μυρμυρίζει ο Κ. Πελετίδης για τους 34 του ΑΣΕΠ



Οι επιλεγέντες από τον διαγωνισμό του 2009, έπειτα από αγώνα  επτά χρόνων πήραν το οκέι από το Υπ. Διοικ. Αποκέντρωση, αλλά ακόμη να πιάσουν δουλειά!
Με δελτίο διαμαρτυρίας 747 λέξεων που απέστειλε στα τοπικά ΜΜΕ ο δήμος Πατρέων οδύρεται γιατί δεν του επετράπη να κάνει προσλήψεις μόνιμες όπου κρίνει ο δημάρχος, οι κολλητοί του και οι «υποχρεώσεις» προς φίλους του ΚΚΕ.

Ωστόσο ακόμη να προσληφθούν από τον Δήμο οι 34 εργαζόμενοι, που βάσει της εγκυκλίου Μπαλάφα-Βερναδάκη μπορεί ο Δήμος να τους προσλάβει. Έχουν κληθεί και υπογράψει από την περασμένη Πέμπτη και από τότε αναμένεται από τους εργαζ'όμενους να τους καλέσουν για δουλειά, ενώ βρίσκονται υπό το άγχος της αβεβαιότητας, που τους προκαλούν επιτήδειοι από τον Δήμο, περί ενδεχομένου απόρριψης της πρόσληψής τους!
Παράλληλα τόσα ευρωπαϊκά προγράμματα που επιτρέπουν συμμετοχή του Δήμου απορρίπτονται και κατά τ' άλλα πορευόμεθα για την κατάργηση της ανεργίας!
Σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Κ. Πελετίδης, μεταξύ άλλων ισχυρίζεται ότι:
 «Πρόσφατα το Υπουργείο Εσωτερικών σε εφαρμογή του άρθρου 7 του Ν. 4368/2016 εξέδωσε την 8402/16-3-2016 εγκύκλιο που εξαιρεί από την πλήρη αναστολή προσλήψεων στους ΟΤΑ προσωπικό των κατηγοριών ΥΕ και ΔΕ που ίσχυε μέχρι 31-12-2016 με το Ν. 4093/2012.
Το ζήτημα αφορά την άρση της απαγόρευσης μόνιμων προσλήψεων για τις κατηγορίες ΥΕ και ΔΕ στις ανταποδοτικές Υπηρεσίες π.χ. καθαριότητα, ηλεκτροφωτισμός, ΔΕΥΑΠ κ.λπ. Στις Υπηρεσίες δηλαδή όπου με τους νόμους του αστικού κράτους επιβάλλονται τέλη και αντίτιμο για δημότες και κατοίκους.
Μέχρι τώρα η ''απελευθέρωση'' των προσλήψεων σε έκτακτο προσωπικό, δηλαδή με ορισμένου χρόνου σύμβαση εργασίας, σε αυτές τις υπηρεσίες είχε ανοίξει από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: