ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Επτά νεκροί στο Ντιγιάρμπακιρ - Στόχος η αστυνομία


Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στην πόλη Ντιγιάρμπακιρ κοντά στον μεγαλύτερο σταθμό λεωφορείων της πόλης, την ώρα που περνούσε λεωφορείο που μετέφερε άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας. Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι 7 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 27 τραυματίστηκαν.


Τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι το παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο εξερράγη την ώρα που διερχόταν το το λεωφορείο που μετέφερε αστυνομικούς σε πολυσύχναστη περιοχή.

Σύμφωνα με πηγές των τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας, τουλάχιστον έξι από τους νεκρούς και επτά από τους τραυματίες είναι αστυνομικοί και οι υπόλοιποι πολίτες.

Η επίθεση διαπράχθηκε μία ημέρα πριν επισκεφθεί το Ντιγιάρμπακιρ ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου.

Η επίθεση «έδειξε ξανά το αποκρουστικό πρόσωπο της τρομοκρατίας. Η αποφασιστικότητα των δυνάμεων ασφαλείας μας θα θέσει τέλος στην τρομοκρατία, αν το θέλει ο θεός», επισήμανε ο Ερντογάν κατά τη διάρκεια ομιλίας του στις ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: