ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Αλέξης: Ο δράκος έγινε κατοικίδιο και ούτε που νιαουρίζει!



Η παράσταση έληξε κι άρχισε το διάλειμμα. Οπότε: Στράγαλα, φυστίκια, πασατέμποοοος. Πορτοκαλάδες, λεμονάδες, μπυράαααααλ!  




Στο... ψιλό τον πήρε ο Αλέξης τον Κούλη, που φόρεσε στόφα για να το παίξει αρχηγός και εν δυνάμει πρωθυπουργός. Αλλά που να του κάτσει τέτοια τύχη; Ο Αλέξης του έδινε πάσα τα θέματα που αφορούσαν το  βίο και την πολιτεία του ΣαμαροΒενιζέλικου και εκείνος ως άπειρος (ή μήπως τον κρατά η ακροδεξιά του Άδωνι και του Τζιτζικώστα;) πήρε την υπόθεση επάνω του. Μέχρι που τον ρώτησε κάποιες φορές ο Αλέξης: Γιατί κύριε Μητσοτάκη υπερασπίζεστε αυτή την υπόθεση; Είσαστε δεσμευμένος;
Αλλά τίποτε, ο Κούλης προχωρούσε ακάθεκτα προς τον τοίχο. Μέχρι που «έσπασε» τα μούτρα του, όταν τόλμησε (σ.σ.: Οποία βλασφημία!) να θέσει θέμα βουλευτικών εκλογών! Δηλαδή ποιος λογικός άνθρωπος να το ακούσει και να μην φρύξει, που σε δύο χρόνια κυβερνητικής θητείας, έχουμε ήδη κάνει τρεις φορές προσφυγή στο λαό και ανικανοποίητοι, θα ζητήσουμε και τέταρτη!
Ε, όχι αυτό δεν είναι δημοκρατική διαδικασία. Μάλλον για μαζοχισμό μου μοιάζει!  
«Η χώρα πέρασε από τρεις εκλογικές αναμετρήσεις, δεν έχει ανάγκη από τέταρτη» απάντησε ο Αλέξης στον Κούλη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος νωρίτερα τον είχε καλέσει να παραιτηθεί και να οδηγήσει την Ελλάδα σε εκλογές. 
«Όποιος βιάζεται σκοντάφτει» τόνισε ο Αλέξης στον Κούλη και εδώ είναι το ψιλό, ο μεζές!
Ο Αλέξης του θύμισε ότι το σενάριο της αριστερής παρένθεσης δεν έχει πλέον δράκο. «Ο δράκος έγινε κατοικίδιο και ούτε που νιαουρίζει» του είπε. Γιαυτό και «οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας».
Το άκουσε ο Κούλης και ανακουφίστηκε. Πέταξε, μόλις έξω από τα δόντια του, κι ένα: «Σκασίλα μου μεγάλη, μήπως το έλεγα στα σοβαρά κι όλας! Και η... παράσταση με τη... γάτα Ιμαλαΐων έληξε. 
Κι άρχισε το διάλειμμα. Οπότε: Στράγαλα, φυστίκια, πασατέμποοοος. Πορτοκαλάδες, λεμονάδες, μπυράαααααλ!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: