ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Θεοδωράκης: Σπορ η χειραγώγηση της Δικαιοσύνης !

Θεοδωράκης: Η χειραγώγηση της Δικαιοσύνης ήταν το αγαπημένο σπορ όλων των κυβερνήσεων



Ήταν το αγαπημένο όλων των κυβερνήσεων


Προσωπική και πολιτική επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την πρόεδρο του Αρείου Πάγου έκανε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στη Βουλή. Ο Στ. Θεοδωράκης αποδέχθηκε την πρόταση Τσίπρα να συσταθεί Εξεταστική Επιτροπή για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού χαρακτήρισε «δεξιά μετεγγραφή» τον Δ. Παππαγγελόπουλο και εκτίμησε πως «άλλο Παππαγγελόπουλος και άλλο Ντι Πιέτρο». Θεωρεί μάλιστα ότι Δ. Παπαγγελόπουλο και Β. Θάνου «τους ενώνουν δύο συστήματα που έχουν στηθεί εδώ και χρόνια. Και στόχος αυτών των συστημάτων είναι η χειραγώγηση των λειτουργών της δικαιοσύνης. Είναι συστήματα που γεννήθηκαν από τους συντηρητικούς της χώρας. Και τώρα υιοθετούνται με ενθουσιασμό από τους συντηρητικούς της αριστεράς. Αυτή η ανίερη συμμαχία δείχνει και τις εκλεκτικές συγγένειες μεταξύ του παλιού και του νέου παλιού».
Για την πρόεδρο του Αρείου Πάγου ο Στ. Θεοδωράκης είπε: «επιλέξατε την κυρία Θάνου για την προεδρία του Αρείου Πάγου, αφού πρώτα είχε δώσει εξετάσεις στην Κουμουνδούρου. Ήταν δικαστής, αλλά θεωρούσε «παράνομο, απεχθές και επονείδιστο» το χρέος. Ήταν δικαστής, αλλά έστελνε επιστολές στο Γιούνκερ λέγοντάς του ότι ο λαός στηρίζει την κυβέρνησή του στον αγώνα της κατά της λιτότητας», είπε και πρόσθεσε: «και βεβαίως ανταμείφθηκε η κυρία Θάνου. Έγινε Πρόεδρος του Αρείου Πάγου. Η κυρία Θάνου συνηθίζει να λέει από τότε στις συνεντεύξεις της ότι «ο δικαστής δίνει λόγο μόνο στη συνείδησή του και στο Θεό». Προφανώς στη συγκεκριμένη περίπτωση το «Θεός» είναι το ψευδώνυμο του «κ. Τσίπρα».

«Η χειραγώγηση της Δικαιοσύνης ήταν το αγαπημένο σπορ όλων των κυβερνήσεων», υποστήριξε ο Στ. Θεοδωράκης προσθέτοντας ότι για την κυβέρνηση αυτό «ήταν μεγάλη προτεραιότητα».
Ο Στ. Θεοδωράκης υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός μερίμνησε να αλλάξουν οι διευθύνσεις σε ΔΟΛ (Βήμα, Νέα) και Πήγασο (Έθνος): «τις μέρες που τα πληρωμένα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ πετούσαν τόνους λάσπης στο Ποτάμι, ότι είναι όργανο των καναλαρχών και του Μπόμπολα, την ίδια στιγμή ο κ.Τσίπρας, σε μυστικές νυχτερινές συναντήσεις σε σπίτια στην Κάντζα και στο Κολωνάκι προσπαθούσε με παζάρια και σε κάποιες περιπτώσεις τα κατάφερε, να επιβάλει διευθυντές της αρεσκείας του στον ΔΟΛ και στον Πήγασο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: