ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΝΔ: Στήριξη Κούλη στον Αρούλη - Επιστροφή ανταρτών

Ραντεβού - στήριξη Κυριάκου σε Άρη. Προς επιστροφή (;) Κακλαμάνης - Τεντόμας
Επιβεβαιώθηκε η στήριξη του Προέδρου Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη, στον Δημοτικό Συνδυασμό "Αθήνα Μπορείς" και στον Άρη Σπηλιωτόπουλο, ως τον επίσημο εκπρόσωπο της Ν.Δ. στον Δήμο Αθηναίων, σε πρόσφατη συνάντηση τους στα γραφεία της Ν.Δ. όπως αποκαλύπτει, σήμερα, το epoli.gr.Υπήρξε σύμπτωση απόψεων στην πλειοψηφία των πολιτικών απόψεων και των δύο και η πορεία θα είναι κοινή ως όλα δείχνουν.


Θα υπάρξει δε, προσπάθεια προσέλκυσης και επαναπατρισμού των δύο "ανταρτών" - Τεντόμα και Κακλαμάνη - στον "επίσημο" Δημοτικό Συνδυασμό, στηριζόμενο από το νέο Πρόεδρο, αφού είναι γνωστό ότι, δεν υπήρχαν και οι καλύτερες σχέσεις μεταξύ του πρώην Προέδρου της Ν.Δ., Αντώνη Σαμαρά και του Άρη Σπηλιωτόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: