ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Αικ. Μαυράκη: «Επικοινωνιακό δρώμενο» η πορεία




Στόχος η βλάβη της κυβέρνησης, πτώση της και  επάνοδο εκείνων που οδήγησαν την ανεργία από το 7% στο 27%!

«Η όλη εκδήλωση δεν αποτελεί μορφή πάλης, αλλά είναι ένα επικοινωνιακό δρώμενο με στόχο την δημιουργία εντυπώσεων. Επί πλέον, το οικονομικό σκέλος της διοργάνωσης κρύβεται πίσω από αδιαφάνεια, ως προς τις πηγές και το ύψος της δαπάνης».

Με τα παραπάνω, που περιέχονται σε επιστολή της προς τον Δήμο Πατρέων, με ημερομηνία 29 Μαρτίου 2016, η τοπική σύμβουλος του διαμερίσματος Ρίου, της ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη, Αικατερίνη Μαυράκη, ζητά από «το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πατρέων να προβεί σε ενδελεχή έλεγχο και δημοσιοποίηση των εξόδων» διοργάνωσης της πορείας προς το Σύνταγμα, που προπαρασκευάζει η πλειοψηφούσα παράταξη του Δημάρχου Πατρέων, με πρόσχημα την λύση του προβλήματος της ανεργίας.
Αναλυτικότερα στην επιστολή αναφέρονται τα παρακάτω:
«Προς το Δημοτικό Κοινοτικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ρίου
Αξιότιμοι σύμβουλοι,
Καταψηφίζω και δεν συμμετέχω στην εκδήλωση της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας, με τον παραπλανητικό τίτλο "Κατά της Ανεργίας και για μέτρα Προστασίας των ανέργων", για τους εξής κυρίως λόγους:
1. Η δημοτική αρχή περιφρονεί κάθε δυνατότητα ανακούφισης της ανεργίας στην περιοχή μας. Δεν εκμεταλλεύεται τις νέες νομοθετικές δυνατότητες απασχόλησης στην τοπική αυτοδιοίκηση (ν.4368/16). Δεν επωφελείται ευρωπαϊκών προγραμμάτων για την ανεργία.
2. Δεν έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα κανένα πρόγραμμα τοπικής παραγωγικής ανασυγκρότησης, μέσω του οποίου θα μπορούσε να βοηθηθεί η ανακούφιση της ανεργίας στην περιοχή. Αντ’ αυτού έχει υιοθετήσει το σύστημα της ανάθεσης έργου χωρίς απόλυτα διαφανείς διαδικασίες.
3. Η όλη εκδήλωση δεν αποτελεί μορφή πάλης, αλλά είναι ένα επικοινωνιακό δρώμενο με στόχο την δημιουργία εντυπώσεων. Επί πλέον, το οικονομικό σκέλος της διοργάνωσης κρύβεται πίσω από αδιαφάνεια, ως προς τις πηγές και το ύψος της δαπάνης. Ελπίζω και ζητώ, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πατρέων να προβεί σε ενδελεχή έλεγχο και δημοσιοποίηση των εξόδων, διότι είναι απαράδεκτο στις κρατούσες πολιτικές και οικονομικές συνθήκες, να σπαταλιέται το χρήμα των δημοτών.
4. Εν τέλει, η όλη διοργάνωση δεν έχει πολιτικό στόχο την επίλυση του προβλήματος της ανεργίας. Ο στόχος είναι να προκαλέσει βλάβη στην παρούσα κυβέρνηση, παρόλο που τους μήνες που κυβερνά, έχει τουλάχιστον αναστείλει την αύξηση της ανεργίας. Μοναδική πολιτική προοπτική, θα ήταν η πτώση της κυβέρνησης και η επάνοδος εκείνων που οδήγησαν την ανεργία από το 7% στο 27%».
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: