ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

17χρονη μαθήτρια κατέρρευσε από την πείνα

3e6555806aed780131689710c13b845c
Ακόμα ένα παιδί κατέρρευσε από την πείνα. Φοβόταν να πει την αλήθεια στους φίλουςτης και τους καθηγητές της… Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πάτρας η αποκάλυψη που έγινε στην εκπομπή «Πράσινο Κόκκινο σε Γαλάζιο Φόντο» στο «Ράδιο Γάμμα» σύμφωνα με την οποία μία 17χρονη κοπέλα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» με ασιτία.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση και η μητέρα της απευθύνθηκε σε συλλόγους και σωματεία ζητώντας ακόμα και για ένα πιάτο φαί. Η 17χρονη πήρε εξιτήριο πριν από λίγα εικοσιτετράωρα και την σίτισή της ανέλαβε ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο της περιοχής.
Σύμφωνα με πληροφορίες η 17χρονη περνούσε εφιαλτικές μέρες στο σχολείο της, αλλά έκρυβε το πρόβλήμά της τόσο από τους συμμαθητές όσο και από τους καθηγητές. Πριν από περίπου μία εβδομάδα το κορίτσι εξαντλήθηκε και η μητέρα του, την πήγε σε νοσοκομείο.

Εκεί αποκαλύφθηκε η πραγματικότητα. Το κορίτσι πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του, με τη μητέρα της που την μεγαλώνει να απευθύνει έκκληση τόσο για την ίδια όσο και για την κόρη της.

(http://www.contraseolous.gr)

2 σχόλια:

Καντριανιώτης είπε...

Σύντροφε δεν πιστεύω πως η λιποθυμία της μαθήτριας οφείλεται στην ανθρωπιστική κρίση.
Και τούτο γιατί η Παπαρήγα στην Βουλή ισχυρίστηκε πως δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα,και ο όρος ανθρωπιστική κρίση είναι ένας ''νεολογισμός''που ανακάλυψαν οι ''οπορτουνιστές''για να πλήξουν την συγκυβέρνηση.
Τώρα τι να κάνω εγώ?
Να πιστέψω την μαθήτρια ή να πιστέψω την Παπαρήγα που είναι χρόνια στο κουρμπέτι και υπηρετεί με συνέπεια τους Σαμαροβενιζέλους?

Γιώργος Μόσχος είπε...

Προς Θεού. Η σ. Αλέκα γνωρίζει. Το κόμμα της Γραμματέως είναι πανταχού παρών και με αυξημένη επαγρύπνηση. Άρα, δεν μπορεί να κάνει λάθος. Είναι σίγουρο ότι ο γιαλός είναι στραβός και πιο σίγουρο ότι η συντρόφισσα στραβά δεν αρμενίζει.

Αν υπάρχει διαφορετική άποψη από συντρόφους της ας βγουν να την υπερασπιστούν την βαλλόμενη συντρόφισσα από τους συνοδοιπόρους του καπιταλισμού!

Το Istologio είναι ανοικτό προς πάσα άποψη.