ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Με κατασκευασμένα e-mail απαντούν στις διεθνείς επαφές του ΣΥΡΙΖΑ

Με κατασκευασμένα e-mail απαντούν στις διεθνείς επαφές του ΣΥΡΙΖΑ
Ο οικονομολόγος και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης.

Θορυβημένοι εμφανίζονται πολιτικοί και οικονομικοί κύκλοι από τις διεθνείς επαφές που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, με τελευταίο παράδειγμα τις συναντήσεις που είχαν οι Γιώργος Σταθάκης και Γιάννης Μηλιός στο Λονδίνο.


Ένα 24ωρο μετά το... ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Action 24, σύμφωνα με το οποίο ο Γ. Μηλιός διαβεβαίωσε τους συνομιλητές του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι ακραίος κατά την άσκηση των κυβερνητικών καθηκόντων του, χθες ήταν η σειρά του... Joerg Sponer να χτυπήσει.

Πρόσωπο υπαρκτό, στέλεχος του οίκου Capital εμφανιζόταν σε email του να λέει ότι οι άνθρωποι των αγορών -και ο ίδιος- πανικοβλήθηκαν από όσα άκουσαν από τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Για παράδειγμα, «το πρόγραμμα (σ.σ. που μας παρουσίασαν) είναι χειρότερο κι από εκείνο των κομμουνιστών (τουλάχιστον εκείνοι είχαν ένα σχέδιο που το 'χαν σκεφτεί καλά προηγουμένως) – αυτό εδώ θα φέρει το απόλυτο χάος».

Όμως, το αποκαλυπτικό email που είδε το φως της δημοσιότητας -σε ημέρα δημοσιογραφικής απεργίας...- από ιστοσελίδες που αρέσκονται σε ...αποκαλύψεις (!) για τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν φέρνει πάντως κάποια ένδειξη π.χ. από τον οίκο Capital.

Και ακόμη χειρότερα για αυτούς, ο J. Sponer δεν συμμετείχε καν στις συζητήσεις με τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ !!

Άμεση ήταν η απάντηση από τους Γ. Σταθάκη και Γ. Μηλιό με τον πρώτο να δηλώνει χαρακτηριστικά, «άτομο με το όνομα του σημερινού δημοσίευματος δεν ήταν παρόν σε συνάντηση μου. Συνεπώς ο,τι γράφεται, καμία σχέση με την πραγματικότητα». Ενώ δημοσιοποιήθηκε και λίστα συμμετεχόντων, από την οποία απουσιάζει, βέβαια, το όνομα του J. Sponer.

Πάντως για την αξιωματική αντιπολίτευση, το email είναι «κατασκευασμένο», όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου Πάνος Σκουρλέτης (στο star.gr), που επικαλέστηκε επιπλέον «πληροφορίες και ενδείξεις», σύμφωνα με τις οποίες, «πρόκειται για κατασκευασμένο email από κυβερνητικούς και τραπεζικούς κύκλους».

Ενώ ο Νίκος Παππάς όσο και ο Γ. Μηλιός συσχέτισαν το χθεσινό... θέμα με την προχθεσινή... αποκάλυψη: «Σήμερα η γραμμή άλλαξε. Χτες θα παραδίδαμε τα πάντα, σήμερα θα καταστρέψουμε τα πάντα. Παραζάλη στα επιτελεία», ήταν το σχόλιο του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Με τον επικεφαλής του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής να συμπληρώνει, «μια "πηγή" λέει ότι ως μετριοπαθείς δώσαμε εγγυήσεις, άλλη ότι τρομάξαμε ως ακραίοι τους επενδυτές. Αναποφάσιστο, το τρομοκρατημένο σύστημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: