ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Ε, όχι και δέχεται κριτική από τον Τύπο ο Κ. Πελετίδης!

Ο Κ. Πελετίδης, δήμαρχος Πατρέων.

Με την παρατήρηση-τίτλο: "Ε, όχι και δέχεται κριτική από τον τύπο ο Πελετίδης!" ο αναγνώστης του μπλογκ "Καντριανιώτης" απέστειλε απαντητικό άρθρο στο σχόλιο που δημοσιεύσαμε σήμερα το πρωί με επικεφαλίδα "Γιατί σιωπάτε, μία εβδομάδα τώρα κύριε Πελετίδη, για τα όσα αήθη εξέμεσε ο εκπρόσωπός σας;" και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, σημειώνοντας πολλά κλικ, τονίζει μεταξύ άλλων για την στάση των τοπικών ΜΜΕ: "Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ασκήσουν αυστηρή κριτική στον δήμαρχο του ΚΚΕ. Κυβιστήσεις και αθέτηση υποσχέσεων υπάρχουν ένα σωρό. Παλινδρομήσεις και ψέματα υπάρχουν πολλά".

Για αυτό και γράφει τα παρακάτω, τα οποία το Istologio G. Mosxou δημοσιοποιεί. Και με την σημείωση ότι όλες οι απόψεις εκφράζουν αυτούς που τις γράφουν, με το ίδιο μέτρο θα δημοσιοποιήσω και την άποψη που τυχόν στείλει ο Δήμαρχος ως απάντηση στα όσα καταλογίζονται εις βάρος του.
 
Στο άρθρο αναφέρονται τα παρακάτω:

"Ε, όχι και δέχεται κριτική από τον Τύπο ο Πελετίδης! Μην τρελλαθούμε κιόλας. Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πέρνουν και το βόδι!!

Στα ώπα ώπα τον έχουν. Οπως στα ώπα ώπα έχουν γενικά τα ΜΜΕ και τα κανάλια το κόμμα του σε πανελλαδική κλίμακα. Και αυτό γίνεται στα πλαίσια της συμμαχίας που έχει συνάψει ο Περισσός με την αστική τάξη και τα φερέφωνά της. Οφείλεται στην πλήρη υποταγή του ΚΚΕ στο καθεστώς των δοσίλογων ανδρείκελων που δολοφονούν τον λαό. 


Ο τύπος και τα ηλεκτρονικά μέσα της Πάτρας τον χαϊδεύουν προκλητικά. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ασκήσουν αυστηρή κριτική στον δήμαρχο του ΚΚΕ. Κυβιστήσεις και αθέτηση υποσχέσεων υπάρχουν ένα σωρό. Παλινδρομήσεις και ψέματα υπάρχουν πολλά.


Και όμως τα ΜΜΕ δεν λένε κουβέντα για τα κακώς κείμενα του δήμαρχου του ΚΚΕ. Τηρούν μια σιγή που μόνο σαν ύποπτη μπορεί να χαρακτηριστεί. Και από πάνω ζητάνε και τα ρέστα οι σταλινικοί ολετήρες του Δήμου. Οι σταλινικοί σφετεριστές που σήμερα αποκαλύφθηκε πως μεθόδευαν στα "μουλωχτά" πάνω από ένα μήνα για να διαθέσουν την βοήθεια της ΜΚΟ ''Λαϊκή Αλληλεγγύη'' μόνο σε δικούς τους κομματάνθρωπους, παρακάμπτοντας τις κοινωνικές δομές και υπηρεσίες του Δήμου και αδιαφορώντας για αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη της βοήθειας.


Εχω επισημάνει απο την αρχή της δημαρχίας Πελετίδη πως θα δούμε πολλά ευτράπελα και συνάμα τραγικά απο τον Δήμαρχο-κομματικό κουτσούνι του ΚΚΕ στην Πάτρα.


Δυστυχώς η πόλη είχε την μεγάλη ατυχία να πέσει στα νύχια των αδίστακτων σταλινικών.
 

Και η πόλη θα το πληρώσει πολύ ακριβά".

3 σχόλια:

υιος ασωτος είπε...

Εντάξει.... Όχι, ο αντικομμουνισμός έχει και όρια. Τα ΜΜΕ κάνουν πλάτες στο ΚΚΕ, δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Νισάφι πια, πάρτε την εξουσία και αφήστε το ΚΚΕ να είναι το αποκούμπι του εργαζόμενου Λαού, της νεολαίας, των συνταξιούχων.Η λάσπη έχει και τα όρια της. Γεώργιε δεν σε απαλλάσσει αυτό το περί ελευθερίας της έκφρασης. Τώρα για τον Πελετίδη, είναι γνωστή η πορεία του και δεν χρειάζεται στήριξη. Καλή σου ημέρα.

Γιώργος Μόσχος είπε...

Σώτερ δεν πιστεύω κι εσύ να υιοθετείς την λογική της συλλογικής ευθύνης, αρχή ούσα της φασιστικής ιδεολογίας. Κι όπως βλέπεις κλικάροντας το λινκ περί του "Γιατί σιωπάτε, μία εβδομάδα τώρα κύριε Πελετίδη, για τα όσα αήθη εξέμεσε ο εκπρόσωπός σας;" θα διαπιστώσεις ότι ούτε για αντικομμουνισμό πρόκειται μήτε για αστήριχτες κατηγορίες. Και υποθέτω ότι εσύ, άνθρωπος της Εκκλησίας δεν θα υιοθετήσεις την χυδεολογία που εκφράστηκε σε βάρος μίας ολόκληρης τάξης. Αυτού του τύπου οι γενικεύσεις οδηγούν σε ολοκληρωτικές πρακτικές. Η ελευθερία έκφρασης είναι αδιαπραγμάτευτη. Άνοιξε τα μάτια σου, ξεβούλωσε τα αυτιά σου και κοίτα κι άκου γύρω σου, ότι το υβρεολόγιο εκ μέρους ηγετίσκων του ΚΚΕ τίνει να γίνει η επίσημη ιδεολογία του. Το γράφω μετά λύπης μου. Μικροί άνθρωποι σε μεγάλες στιγμές, αυτό είναι η τοπική ηγεσία του ΚΚΕ στην Πάτρα κι ελπίζω όχι σε όλη την Ελλάδα. Έχουμε μπροστά μας να παλέψουμε με θηρία κι αυτοί, το πρόβλημά τους είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κι όχι οι υποτακτικοί της τρόικας! Το ευτύχημα είναι ότι τουλάχιστον από το 2012, η μισή βάση αυτού του κόμματος απέρριψε την πρακτική του!
Καλή σου μέρα και πάντα όταν γράφω μαζί σου δεν ξεχνώ την διαλλαχτική στάση σου στο ζήτημα έναντι της αριστεράς.

Καντριανιώτης είπε...

Να ξεκαθαρίσουμε πρώτα τι είναι αντικομμουνισμός,και μετά συζητάμε.
Γιατί αν στο ΚΚΕ νομίζουν πως είναι κομμουνιστές,τότε και ο φάντης είναι ρετσινόλαδο.
Οι αντικομμουνιστές κατοικούν στο μέγαρο του Περισσού,και όποιοι ακόμα εθελοτυφλούν,κακό του κεφαλιού τους.
Αποκούμπι των εργαζομένων λέει ένας οπαδός το ΚΚΕ.
Στους εργαζόμενους να υποθέσω οτι συμπεριλαμβάνονται οι απολυμένοι των καπιταλιστικών επιχειρήσεων του ΚΚΕ? Απο Ριζοσπάστη,Τυποεκδοτική και τον 902,αφού ξεπουλήθηκε η δημόσια συχνότητα που του είχε παραχωρηθεί δωρεάν σε οφφσορ.
Ποιά νεολαία?Αυτή που λασπολόγησε το ΚΚΕ στην εξέγερση του 2008?
Για να μην πούμε για τους ''300 προβοκάτορες''νεολαίους του Πολυτεχνείου μέρες που είναι.
Ποιούς συνταξιούχους? Αυτούς που κατασυκοφάντησε το ΚΚΕ όταν μαζί με τον υπόλοιπο λαό ξεχύθηκαν το 2011 σε δρόμους και πλατείες?Που μάτωσαν στο Σύνταγμα όταν το τιμημένο ήταν βροντερά απών?
Είναι το άκρον άωτον της υποκρισίας να μιλάει το σταλινικό ΚΚΕ και οι οπαδοί του για ελευθερία έκφρασης.Πάει πολύ να ζητάνε και τα ρέστα οι πρωτεργάτες της φίμωσης κάθε αντίθετης άποψης που θεωρούν την διαφωνία έγκλημα και την τιμωρούν με αποπομπές και διαγραφές σήμερα και δολοφονίες παλιότερα.
Οσο για τον Πελετίδη ευτυχώς η Πάτρα είναι μικρή και όλοι γνωρίζουν το παρελθόν και το παρόν του καθενός.
Μπορεί η συγκυρία να ευνόησε τον Πελετίδη,μπορεί να χαίρει την εύνοια των ΜΜΕ,αλλά η ζωή και η πραγματικότητα δεν συγχωρούν.
Υ.Γ.Ο πόλεμος που κήρυξε το σταλινικό μόρφωμα στην κοινωνία και την Αριστερά,να είναι σίγουρο πως θα αποτελέσει την ταφόπλακα του γιατί η ανοχή και η υπομονή έχουν και τα όριά τους.