ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Κατάμεστο το Ιντεάλ στη "Νονά" του Στ. Κούλογλου

Ανκ. Μέρκελ σε... κέφια.
"ΠΑΤΡΑ. Σε ενα καταμεστο αποψε (χθες) ΙΝΤΕΑΛ, κυρια απο ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.  στο ντοκυμανταιρ ''Η ΝΟΝΑ''. Που προσωπικα με εκανε να δακρυσω και ΝΑ ΠΕΙΣΜΩΣΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ... Με δεκαδες ορθιους... Και εκατονταδες!!! σακουλες στην εισοδο με τροφιμα και φαρμακα για την Δομη Αλληλεγγυης Πατρας -που πολυ συντομα, αποκτα το ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΕΚΙ.

Τελικα, σας το λεω 4 χρονια...Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, η εξαθλιωμενη, ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΘΕΝΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!!!! Τις πιο θερμες μας ευχαριστιες στον Στελιο Κουλογλου..που συνεισφερει τα μεγιστα. ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ.

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!! Θα τους σαρωσουμε!!!! Δεν υπαρχει αλλος δρομος!!!!"

Τα παραπάνω αναγράφονται στην προσωπική σελίδα του fb από τον γραμματέα του Δήμου Πατρέων Ηλία Γρηγόρη, που παρακολούθησε το έργο για την ΝΟΝΑ του Στ. Κούλογλου. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η πρωτοβουλία για την προβολή της ταινίας ήταν του Δικτύου Αλληλεγγύης Πάτρας "ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ " που ενεργοποιείται στην πόλη μας εδώ και δύο περίπου χρόνια και σε λίγο καιρό θα αποκτήσει και το δικό του "στέκι" για να είναι προσιτό σε όλους τους συμπολίτες μας. Και αυτούς που χρειάζονται αλληλεγγύη αλλά κυρίως γι' αυτούς που θα ενεργοποιηθούν ώστε ΚΑΝΕΝΑΣ να μην είναι ΜΟΝΟΣ !!

Γιώργος Μόσχος είπε...

Σωστή η παρατήρηση. Συγγνώμη για την παράλειψη.