ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

«Σπάει ρόδι» ο δήμαρχος Πελετίδης, συναντιέται με πολίτες και δημοτικές ενότητες, α λα Δημαρά



Αφού ταλαντεύτηκε μεταξύ του ναι και του όχι, μη καθορίζοντας ημέρα των δημοτών, ο δήμαρχος Κ. Πελετίδης, φαίνεται πως αποφάσισε να «σπάσει ρόδι»  α λα Δημαρά και μαζί του, τον κώδικα άρνησης καθορισμένης ημέρας συνάντησης, -η οποία για τους φορείς δυστυχώς ακόμη ισχύει σε κάποιες περιπτώσεις – και να συναντηθεί με τους δημότες των περιοχών, που φαίνεται να πλήττονται ιδιαίτερα από την πολιτική του στο θέμα των δημοτικών τελών, η οποία απειλεί το προσωπικό του πρεστίζ!


Έτσι λοιπόν με ενημερωτικό δελτίο εκ μέρους του Δήμου, που απεστάλη στα τοπικά ΜΜΕ, «εντέλλονται» να ενημερώσουν το κοινό ότι: «Ο Δήμαρχος Πατρέων, στα πλαίσια της απευθείας επαφής με τους δημότες, καλεί δημότες και Τοπικά Συμβούλια σε συναντήσεις, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί, για ενημέρωση και συζήτηση». Και καθορίζεται η ώρα 7 το απόγευμα για τις αντίστοιχες ημέρες.

            «Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014 για τη Δημοτική Ενότητα Παραλίας και Βραχναιίκων, στα Ροΐτικα (αίθουσα Τσίγκα).

            Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014 για τους κατοίκους της περιοχής Ζαρουχλεΐκων, στο ΚΑΠΗ (Ζαρουχλέικα).

            Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014 στη Δημοτική Ενότητα Μεσσάτιδας, στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου Μεσσάτιδας.

            Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 για τη Δημοτική Ενότητα Ρίου, στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου Ρίου.

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014, στο Αρκτικό Διαμέρισμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: