ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Ούτε γουλιά από τα προϊόντα της Κόκα Κόλα

Το δείχνει το μπαλόνι του μποϋκοτάζ και το κάνει πράξη στην Πάτρα εδώ και μήνες, αφού το σωματείο της Θεσσαλονίκης το ζήτησε με ανακοίνωσή του. Το στιγμιότυπο από την συγκέντρωση του ΕΚ Πάτρας.




 
Την «τιμητική» της είχε σήμερα η Κόκα Κόλα και στην Πάτρα, όπου και στις δύο συγκεντρώσεις  μπαλόνια προς… τιμήν της καλούσαν τους Πατρινούς «ούτε γουλιά» από την εταιρεία που έδιωξε από την Ελλάδα έξι εργοστάσιά της για την Βουλγαρία και άλλου κι από πάνω καλεί τις οικογένειες των ανέργων να πίνουν τα αναψυκτικά της. Χαρακτηριστικά τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που βλέπετε. 






 
Ο Ηλίας Γρηγόρης γραμματέας του Δήμου Πατρέων, με την παράταξη ΡΑΠ του Κώστα Σπαρτινού, έδωσε αγωνιστικό παρών στη συγκέντρωση του ΕΚ Πατρών, κρατώντας το μπαλόνι του μποϋκοτάζ κατά της Κόκα Κόλα.

Στην σημερινή απεργία που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, τα καταστήματα ήταν κλειστά, ακολουθώντας την απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου για συμβολικό κλείσιμο τους κατά τη συγκέντρωση από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: