ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Συνέπεια φυσικής συνέχειας-πακέτο και αυτή!

Φωτογραφία αρχείου.


Συνέπεια φυσικής συνέχειας-πακέτο και «ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη –Θεοδωρακοπούλου», σύμφωνα με ενημερωτικό δελτίου που έστειλαν σήμερα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ειδοποιούν ότι  «θα παραβρεθούν αύριο Πέμπτη και ώρα 10.30 το πρωί  στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Γεωργίου όπου θα κάνουν δηλώσεις». 

Αυτά, προς άρσιν παρεξηγήσεως ότι το σπίτι του εργαζόμενου είναι τα εργατικά κέντρα και όχι οι κομματικές συνάξεις του ΚΚΕ.

Που είσαι καημένε Σκαρτσιάρη, πρόεδρε των οικοδόμων με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, που πριν κάποια χρόνια εν ζωή έβγαινες στο μπαλκόνι του ΕΚ Πατρών, εκφωνούσες πύρινο λόγο κατά των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, με το ψηφοδέλτιο του οποίου εκλέγετο η πλειοψηφία του ΕΚΠ και μετά την άλλη ημέρα συμμετείχες στην συνέλευση του ΔΣ του. Κι αυτό γιατί άλλο πράγμα είναι η ενότητα της εργατικής τάξης κι άλλο οι κομματικές συνάξεις!

Άλλοι  καιροί, άλλα ήθη. O memore, o mores

Δεν υπάρχουν σχόλια: