ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Βασ. Κεγκέρογλου για μελλοντικούς απόρους του 2020!

Πάτρα: Ο Κεγκέρογλου παρουσίασε τους στόχους  για την αντιμετώπιση της φτώχειας  Σε ημεριδα σήμερα το πρωί
Στην Πάτρα πόλη πρωταθλητή της ανεργίας του 2014

Φαίνεται πως στην Πάτρα διαπίστωσε έλλειψη απόρων του 2014 και αποφάσισε να ασχοληθεί με τους μελλοντικούς του 2020!

Βασ. Κεγκέρογλου από την πόλη-πρωταθλητή της ανεργίας και ιδού την αναφορά του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής προς Απόρους!


Σε ημερίδα, που πραγματοποιήθηκε  στην Πάτρα, σήμερα το πρωί κεντρικός ομιλητής ήταν ο Υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Βασίλης Κεγκέρογλου. Θέμα της ημερίδας ήταν  η «Οργάνωση και ο συντονισμός της Διαβούλευσης για την ενεργοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής προς Απόρους ως το 2020, του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους».

Στόχος της Ημερίδας ήταν ο  συντονισμός της διαβούλευσης ώστε να προχωρήσει άμεσα το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας για την επισιτιστική και βασική υλική συνδρομή σε άπορους συμπολίτες μας, που διοργάνωσε  η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, συντόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνης Χαροκόπος. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι Αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Γιώργος Αγγελόπουλος κλπ εκπρόσωποι Δημοσίων Αρχών και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Επιπλέον συμμετείχαν, εκπρόσωποι Συλλόγων, Φορέων και Σωματείων, όπως ΣΟΨΥ Πάτρας, «Κιβωτός της Αγάπης», του Θεραπευτικού Κέντρου «Μέριμνα», ΚΕΜΟΠ Ναυπάκτου, Σύλλογος Γονέων Μαθητών με νοητική υστέρηση «Μαχητές», Σύλλογος Κωφών/ Βαρήκοων ΝΔ Ελλάδας, Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας, Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης Ρίου «Ίριδα», Σύλλογος Τριτέκνων Πάτρας,  κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: