ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Διαβούλευση για το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στον αθλητισμό

Το Τμήμα Αθλητισμού της Ν.Ε. Μεσσηνίας, στα πλαίσια της διαβούλευσης του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, οργανώνει εκδήλωση παρουσίασης του Προγράμματος για τον Αθλητισμό και τη Φυσική αγωγή, την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 6 μ.μ. στο Εντευκτήριο του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας (γήπεδα Τένις – Δυτική Παραλία).

Παρουσιαστές του προγράμματος θα είναι ο Τζούλιος Συναδινός, μέλος της Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ και συντονιστής του Αθλητικού Τμήματος και ο Γιώργος Γάσιας, μέλος της Γραμματείας του Αθλητικού Τμήματος.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους εμπλεκόμενους φορείς και ανθρώπους του Αθλητισμού με στόχο την ανταλλαγή απόψεων για την πληρέστερη εμβάθυνση του κυβερνητικού προγράμματος για τον Αθλητισμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: