ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Εισαγγελική παρέμβαση για τις καταγγελίες Ξουλίδου


Εισαγγελική παρέμβαση για τις καταγγελίες Ξουλίδου-Καμμένου περί απόπειρας δωροδοκίας

Περί απόπειρας δωροδοκίας


Την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη προκάλεσε η καταγγελία της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλας Ξουλίδου στην εκπομπή «Παρεμβάσεις» του τηλεοπτικού σταθμού BLUE SKY περί απόπειρας δωροδοκίας της.

Η Ευτέρπη Κουτζαμάνη ζητεί από την Εισαγγελία Εφετών να εξετάσει εάν συντρέχει λόγος να ανασυρθεί από το αρχείο η εν λόγω δικογραφία και να επανεξεταστεί η υπόθεση. Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, αναφέρει ακόμη ότι την καταγγελία της βουλευτού επιβεβαίωσε τηλεφωνικά κατά τη διάρκεια της εκπομπής και ο Αρχηγός των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Έτσι, ανασύρθηκε από το αρχείο η δικογραφία για την απόπειρα δωροδοκίας πολιτικών προσώπων. Η Σταυρούλα Ξουλίδου αναμένεται να καταθέσει στον Εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: