ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Συνεργεία του ΜΕΤΑ στην ΒΙΠΕ και στις Λαϊκές Αγορές για την απεργία της Πέμπτης

Σκαρφαλωμένος στην κολόνα προ του εργοστασίου της Αθηναϊκής Ζυθοποιΐας την ΒΙΠΕ, πασχίζει ο εργαζόμενος της παράταξης του ΜΕΤΑ για την ενημέρωση, σχετικά με την απεργία της Πέμπτης 27-11-2014.


Συνεργεία του Μετώπου Ταξικής Ανατροπής (ΜΕ.Τ.Α.) στο πλαίσιο της προετοιμασίας  της παμπατραϊκής απεργίας, που έχει κηρυχθεί από τις τριτοβάθμιες οργανώσεις της χώρας, για την Πέμπτη 27-11-2014,  επισκέφτηκαν την Βιομηχανική Περιοχή και έκαναν διανομή  ενημερωτικών φυλλαδίων, προσκαλώντας τους  εργαζόμενους  να συμμετάσχουν.

Παράλληλα με ντουντούκα  προσαρμοσμένη σε όχημα, περιόδευσαν τους εξωτερικούς χώρους των εργοστασίων. Άλλο συνεργείο του ΜΕ.Τ.Α. άσκησε ενημερωτική δράση στην Λαϊκή Αγορά της Τρίτης, ενώ θα συνεχιστεί η ενημέρωση και στην Λαϊκή Αγορά της Τετάρτης.

Χαρακτηριστικό των επαφών που είχαν τα συνεργεία με τους πολίτες είναι η έκφραση αγανάκτησης εκ μέρους των, ειδικά με την σχεδιαζόμενη από την κυβέρνηση, από 1-1-2015, της νέας περικοπής συντάξεων και μισθών.  





Δεν υπάρχουν σχόλια: