ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Τσίπρας από Κλαυθμώνος: Ρήξη με τον παραλογισμό της λιτότητας


Τσίπρας από Κλαυθμώνος: Ρήξη με τον παραλογισμό της λιτότητας, αναγκαία η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία
Ο Αλ. Τσίπρας με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην πλ. Κλαυθμώνος.

 Αναγκαία η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία

Θέμα εκλογών έθεσε ευθέως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, σε δήλωσή του από την πλατεία Κλαυθμώνος όπου βρέθηκε, συμμετέχοντας στη μεγάλη πανεργατική απεργιακή συγκέντρωση. 

Όπως είπε, "σήμερα επιβεβαιώνεται με τον πιο δραματικό τρόπο το αδιέξοδο της στρατηγικής της υποταγής και της υποτέλειας στις πιο παράλογες εντολές και επιθυμίες της τρόικας. Σήμερα επιβεβαιώνεται το αδιέξοδο της στρατηγικής του καλού και υπάκουου μαθητή που έχει επιλέξει η κυβέρνηση Σαμαρά εδώ και δυόμισι χρόνια. Και δυστυχώς σήμερα βρισκόμαστε σε πολύ χειρότερη θέση απ΄ αυτήν που ήμασταν το 2012".

Και πρόσθεσε: "Ο μόνος ρεαλιστικός δρόμος διεξόδου είναι ο δρόμος της ρήξης με τον παραλογισμό των απαιτουμένων και των προαπαιτουμένων της λιτότητας, της διάλυσης της κοινωνικής συνοχής, της καταστροφής της παραγωγικής βάσης της χώρας. Κι αυτό το δρόμο της ρήξης μπορούμε αποτελεσματικά να τον διαβούμε μόνο αν στο προσκήνιο είναι ο λαϊκός παράγοντας. Όπως σήμερα, με τη μαζική συμμετοχή στην απεργία αλλά και στους δρόμους από δεκάδες χιλιάδες πολίτες. 
Κυρίως όμως μέσα από την αναπόφευκτη αλλά και αναγκαία προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία που θα δώσει μια ισχυρή εντολή διαπραγμάτευσης σε κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας που θα βγάλει τον τόπο από το αδιέξοδο, ανοίγοντας προοπτική, προοδευτική και δημοκρατική προοπτική για όλη την Ευρώπη, για όλους τους λαούς της Ευρώπης. Και νομίζουμε ότι τώρα είναι η ώρα γι αυτό το μεγάλο και αποφασιστικό βήμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: