ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Δωρωδοκία από facebook καταγγέλουν Π. Καμμένος - Σταυρούλα Ξουλίδου για την εκλογή Προέδρου

Απόπειρα δωροδοκίας με 3 εκατ. ευρώ για αποχώρηση από τους ΑΝ.ΕΛ., καταγγέλουν Καμμένος - Ξουλίδου! (Video)
Η βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης των ΑΝ.ΕΛ. Σταυρούλα Ξουλίδου.

Έδιναν 3 εκατ. ευρώ για αποχώρηση της βουλευτή των ΑΝΕΛ

Σε αποκάλυψη βόμβα προέβη ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, καταγγέλλοντας ότι σε βουλευτή του κόμματός του, έγινε προσφορά 3.000.000 ευρώ, προκειμένου να αποχωρήσει από τους ΑΝ.ΕΛ. Την καταγγελία επιβεβαίωσε λίγο αργότερα η βουλευτής Σταυρούλα Ξουλίδου

Ο Π. Καμμένος, μιλώντας στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού SBC "Πολιτικοί και Οικονομία", είπε ότι το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη πριν από τρεις μήνες και ότι ο βουλευτής ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή, τόσο τον ίδιο όσο και την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝ.ΕΛ. για το συγκεκριμένο περιστατικό. Στη συνέχεια έγινε αναφορά στο αρμόδιο Τμήμα Εκβιασμών της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά, παρά τις προσπάθειες να εντοπιστεί και να «εγκλωβιστεί» ο υπαίτιος, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, καθώς άλλαζε συνεχώς τα σημεία και τις ώρες των ραντεβού που έδινε.

Λίγη ώρα αργότερα, η βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης των ΑΝ.ΕΛ. Σταυρούλα Ξουλίδου επιβεβαίωσε την καταγγελία Καμμένου, λέγοντας ότι είναι εκείνη στην οποία έγινε η πρόταση και μάλιστα από στέλεχος της Ν.Δ.! Μιλώντας στην εκπομπή "Παρεμβάσεις" του καναλιού Blue Sky, ανέφερε ότι δέχθηκε πιέσεις από "γαλάζια" στελέχη για να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας.

"Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν όρια. Ξεκινάνε λέγοντας ότι ξέρουμε πολύ καλά την οικονομική σου κατάσταση και μπορείς να λύσεις το πρόβλημά σου και έχεις παιδιά κ.λπ." τόνισε, προσθέτοντας ότι στέλεχος της Ν.Δ. της πρότεινε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. "Κάποιοι δίνουν από 2 έως 3 εκατ. ευρώ", είπε η Στ. Ξουλίδου ότι της είπε ο συνομιλητής της.

Προχώρησε δε ακόμη πιο πέρα, εμπλέκοντας και τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Παναγιώτη Μελά, αφού -όπως είπε- το ίδιο στέλεχος της Ν.Δ. της έγραψε σε e-mail ότι ο κ. Μελάς χρηματίστηκε για την εκλογή του Προέδρου.

Στην εκπομπή παρενέβη ο Π. Μελάς για να διαψεύσει τα καταγγελλόμενα και να ζητήσει από την Στ. Ξουλίδου να κατονομάσει το στέλεχος της Ν.Δ., ώστε να του κάνει μήνυση.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην εκπομπή Kontra24  η κ. Ξουλίδου επανέλαβε τις καταγγελίες της για απόπειρα χρηματισμού της από στέλεχος της Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: