ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Μ. Σάλλας: "Δεν ανησυχώ για κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ"

"Δεν ανησυχώ για τυχόν άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, εάν υιοθετηθούν και εφαρμοστούν οι βασικές ευρωπαϊκές αρχές" δήλωσε ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλης Σάλλας, στέλνοντας μήνυμα πολιτικών προεκτάσεων.

Μιλώντας από τη Θεσσαλονίκη, στο περιθώριο του 12ου συνεδρίου Αριστοτέλης του Τμήματος Μακεδονίας της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), ο Μ. Σάλλας εξέφρασε την πεποίθηση ότι η αβεβαιότητα που έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας των συνεχιζόμενων διαπραγματεύσεων με την τρόικα, γρήγορα θα εκλείψει και η συμφωνία θα ολοκληρωθεί.

Ειδικότερα, ο κ. Σάλλας, ερωτηθείς σχετικά με το αν η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία μπορεί να λειτουργήσει ως φόβητρο για τις ξένες αγορές, δήλωσε: "...Είναι ανοιχτή η πόρτα σε αυτούς που πιστεύουν στην κοινοβουλευτική δημοκρατία... Εγώ δεν ανησυχώ για τίποτα στην περίπτωση που υπάρχουν υιοθετημένες και εφαρμοζόμενες οι βασικές ευρωπαϊκές αρχές".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: