ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Αίσχος! Ζητούν 100ευρα από Σύρους απεργούς πείνας!

Ζητούν 100 ευρώ από τους λιπόθυμους Σύρους για νοσηλεία!
101,95 είναι το χρέος για να μην πεθάνει
ο κάθε απεργός πείνας. Ελλάς το μεγαλείο σου!
 
Την τέταρτη ημέρα απεργίας πείνας μετρούν σήμερα οι Σύροι πρόσφυγες που βρίσκονται συγκεντρωμένοι στο Σύνταγμα, εδώ και οκτώ ημέρες ζητώντας άσυλο και στέγη.

Συνεχίζουν την απεργία τους, υπό τις χειρότερες συνθήκες, με το κρύο να γίνεται ολοένα και πιο τσουχτερό, με αποτέλεσμα αρκετοί να έχουν λιποθυμήσει και μεταφερθεί σε νοσοκομεία για νοσηλεία.

Εκεί, οι ίδιοι αλλά και οι συνοδοί τους, ήρθαν αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη, όταν τους ανακοινώθηκε ότι όφειλαν να πληρώσουν για τη νοσηλεία τους, ποσό ύψους 101.95 ευρώ(!).

Ταυτόχρονα, το υπουργείο Εσωτερικών εξακολουθεί να τους εμπαίζει, φτάνοντας σήμερα στο σημείο να τους μοιράσει ενημερωτικό υλικό για τη διαδικασία υποβολής αίτησης ασύλου, χωρίς ωστόσο να δεσμεύεται για την έκβαση της υπόθεσής τους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: