ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Κάλεσμα της Ρ. Δούρου υπέρ επανεκλογής του δημάρχου Καισαριανής Γ. Κοντόσταυλου

Την στήριξη για επανεκλογή του εικονιζόμενου δημάρχου Καισαριανής Γ. Κοντόσταυλου έδωσε χθες η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

 

Επαναληπτικές Εκλογές αύριο Κυριακή σε 3 Δήμους

Στις 30 Οκτωβρίου 2014, η Περιφέρεια Αττικής προκήρυξε την επανάληψη της ψηφοφορίας, στο σύνολο των Εκλογικών Τμημάτων του Δήμου Καισαριανής και των Δήμων Τροιζηνίας - Μεθάνων και Μάνδρας - Ειδυλλίας του Νομού Αττικής, για την Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014, σε συνέχεια αποφάσεων των Διοικητικών Πρωτοδικείων Αθηνών και Πειραιώς, με τις οποίες τα εν λόγω δικαστήρια ακύρωσαν τις αποφάσεις των Πολυμελών Πρωτοδικείων, που κύρωναν τα αποτελέσματα των Εκλογών για τους ανωτέρω Δήμους, προκειμένου να επαναληφθούν οι Εκλογές μεταξύ των ίδιων υποψηφίων, που είχαν ανακηρυχθεί νόμιμα.
Οι Εκλογές θα διενεργηθούν, αύριο, Κυριακή 30 Νοεμβρίου, στους τρεις Δήμους, από τις 7 το πρωί έως τις 7 το βράδυ.

Διευκρινίζεται, ότι μόνο στην περίπτωση του Δήμου Καισαριανής, οι Εκλογές επαναλαμβάνονται μεταξύ δύο υποψήφιων Δημάρχων των Συνδυασμών «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ» υπό τον Γ. Κοντόσταυλο, νυν δήμαρχο εκλεγμένον με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ  και «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ» και Ηλία Σταμέλο του ΚΚΕ,. Θα προκύψει αποτέλεσμα από τον πρώτο εκλογικό γύρο και δεν απαιτείται σταυροδοσία.

Κάλεσμα της Δούρου υπέρ εοανεκλογής Κοντόσταυλου

 Κάλεσμα "για την επανεκλογή του Γιώργου Κοντόσταυλου", απηύθυνε στον χαιρετισμό της, στην επιτυχημένη συγκέντρωση του νυν δημάρχου Καισαριανής, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, "γιατί πλέον στην Καισαιριανή, στην ηρωική πόλη, στην πόλη της θυσίας για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη, οι εκλογές της Κυριακής πρέπει να επιβεβαιώσουν τη ρότα που οι πολίτες επέλεξαν τον περασμένο Μάιο. Τη ρότα αυτή πρέπει να τη συνεχίσουμε όλοι μαζί. Ενωμένοι σαν μια γροθιά".

Η Ρ. Δούρου τόνισε πως "έχουμε ήδη ξεκινήσει δουλειά, έχουμε ήδη αρχίσει να κάνουμε έργο. Έργο κοινωνικό, αποφασιστικό, με ενέργειες κατά της φτώχειας και της ανεργίας, με ενέργειες υπέρ των πολιτών που δοκιμάζονται σκληρά από την ανθρωπιστική κρίση. Και το έργο αυτό δεν πρέπει να σταματήσει την Κυριακή. Αντιθέτως. Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου το έργο που έχει ξεκινήσει η Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής πρέπει όχι απλά να επιβεβαιωθεί. Πρέπει μαζικά να υπερψηφιστεί" τόνισε, καλώντας τους δημότες να στείλουν "ένα σαφές και μαζικό μήνυμα: και από τούτες τις κάλπες όλοι μαζί δίνουμε τις λύσεις που χρειάζεται σήμερα η Καισαριανή. Αντιμετωπίζουμε την ανθρωπιστική κρίση με όρους Δημοκρατίας, ισότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης. Με τους όρους δηλαδή των καλύτερων, αγωνιστικότερων παραδόσεων τούτης της πόλης. Της πόλης του Σκοπευτηρίου. Της πόλης της υπέρτατης θυσίας. Της πόλης των αγώνων του λαού για ψωμί, παιδεία, ελευθερία. Της πόλης που συνδέει το σήμερα με τα βαθύτερα νάματα των πολιτικών και λαϊκών αγώνων. Αυτήν την πόλη θέλουμε να στηρίξουμε στα πόδια της".

Στους άλλους δύο δήμους

Για τους δύο άλλους Δήμους, όπου απαιτείται και σταυρός, η τυχόν επανάληψη της ψηφοφορίας θα γίνει στις 7 Δεκεμβρίου, στα ίδια Εκλογικά Τμήματα, με τις ίδιες εφορευτικές επιτροπές και τους ίδιους δικαστικούς αντιπροσώπους και εφόρους αυτών.

Η ψηφοφορία θα διενεργηθεί με τους εκλογικούς καταλόγους, που χρησιμοποιήθηκαν κατά την αρχική ψηφοφορία.

Υπενθυμίζεται, ότι για την ομαλή διεξαγωγή και την καλύτερη εξυπηρέτηση των δικαστικών αντιπροσώπων, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής θα βρίσκονται, τόσο στο Πρωτοδικείο Αθηνών, όσο και στο Πρωτοδικείο Πειραιά για να παραλάβουν το αντίγραφο του Πρακτικού Νο2 «Για την Περιφερειάρχη».

Σήμερα και αύριο, συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής  βρίσκονται σε πλήρη επιφυλακή για την επίλυση εκλογικών ζητημάτων (π.χ. διάθεση εκλογικού υλικού σε περίπτωση έλλειψης) και για την παραλαβή και προώθηση των εντύπων αποτελεσμάτων των εκλογών (τηλ. επικοινωνίας: 213 2065061 και 213 2065065-7).

Επίσης, οι πολίτες-εκλογείς θα μπορούν να απευθύνονται και στην Περιφέρεια Αττικής, στο τηλέφωνο 213-2065066, για να ενημερωθούν για το Εκλογικό Τμήμα που ψηφίζουν.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Περιφέρεια Αττικής, «η εκλογική προετοιμασία μέχρι στιγμής εξελίσσεται ομαλά και αναμένουμε την ολοκλήρωση των διαδικασιών για σήμερα, με την παραλαβή των εκλογικών τμημάτων και του εκλογικού υλικού από τους δικαστικούς αντιπροσώπους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: