ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Χρήματα στη «Μέριμνα» από το Λαϊκό Λαχείο

Στιγμιότυπο κάτω από το υπόστεγο της Κολοκοτρώνη, λόγω βροχής, από την χθεσινή πανελλαδική-παμπατραϊκή απεργία.



Μετά τις χθεσινές διαμαρτυρίες από τους εργαζόμενους που συμμετείχαν στην απεργία καθώς είναι επί έξι μήνες απλήρωτοι


Οι πιέσεις και διαμαρτυρίες έφεραν αποτέλεσμα για τους εργαζόμενους της Μέριμνας, που χθες συμμετείχαν με τις πικέτες τους και το πανό του στην Πανελλαδική απεργία στο πλαίσιο της κινητοποίησης και στην Πάτρα, μαζί με τα εργατικά σωματεία, της δύναμης του ΕΚΠ.

Και ας σερνόσανται οι κατηγορίες και διαπληκτισμοί στο υπόστεγο της οδού Κολοκοτρώνη, από μέλη του ΔΣ του ΕΚ Πάτρας, πως είναι υποκινούμενες από τον ΣΥΡΙΖΑ οι διαμαρτυρίες των απλήρωτων επί έξι μήνες εργαζομένων! 

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας με θέμα «Οργάνωση και ο συντονισμός της Διαβούλευσης για την ενεργοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής προς Απόρους ως το 2020, του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους»,  μίλησε για την ελλιπή χρηματοδότηση στα προνοιακά ιδρύματα της Πάτρας, η πρόεδρος του Θεραπευτικού και Παιδαγωγικού Κέντρου «Μέριμνα» Άννα Σπηλιωτακάρα, με τον Υφυπουργό κ. Κεγκέρογλου ο οποίος ενημέρωσε πως άμεσα θα δοθεί ένα σημαντικό ποσό στο Κέντρο από την επιχορήγηση του Λαϊκού Λαχείου.

Συγκεκριμένα, όπως τόνισε, την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να υπογραφεί η σχετική απόφαση από τον Υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη.

Άλλο ένα στιγμιότυπο από την χθεσινή συμμετοχή στην απεργία και πορεία των σωματείων της δύναμης του ΕΚΠ, των απλήρωτων εργαζομένων στη "Μέριμνα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: