ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Εκτός Eurovision η ΝΕΡΙΤ για τις αμαρτίες Σαμαρά – Στο «μάτι» και ο Ραδιοσταθμός Πάτρας

Το σημερινό φύλλο της εφημερίδας ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ της Αχαΐας.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να πάρει μέρος στον διαγωνισμό της Eurovision από την στιγμή που η ΝΕΡΙΤ δεν έχει γίνει μέλος της EBU, αναφέρει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων.

Τα παραπάνω αναφέρει με ανακοίνωση της στο site oikotimes η ΕBU.
 
Το 2014 η χώρα μας μπόρεσε να λάβει μέρος κατ’ εξαίρεση αλλά η EBU δεν έχει την πρόθεση να αποδεχτεί κάτι τέτοιο για τον διαγωνισμό του 2015.
Το καλοκαίρι του 2014 η ΝΕΡΙΤ έδειξε ενδιαφέρον να συμμετάσχει στη Eurovision 2015.

Η EBU, σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2015, ένας ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός πρέπει να είναι ένα μέλος της EBU. Η αίτηση της ΝΕΡΙΤ εκκρεμεί λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα».

Τα παραπάνω έρχονται σαν φυσική συνέπεια των παραιτήσεων στην ΝΕΡΙΤ μετά την άγαρμπη επέμβαση του Αντ. Σαμαρά στο έργο της διεύθυνσής της ώστε να μην μεταδοθεί η ομιλία Τσίπρα από την ΔΕΘ το π. Σάββατο.

Ωστόσο οι παρεμβάσεις των κύκλων της ΝΔ συνεχίζονται και σε τοπικό επίπεδο και όπως γράφει η εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ σήμερα «τοπικοί επιχειρηματίες επιχειρούν να αρπάξουν τη συχνότητα της ΕΡΑ Πάτρας και το φιλέτο του Δασυλλίου».

Μάλιστα το κόλπο γκρόσο ετοιμάζεται μέσω ΝΕΡΙΤ και ΤΑΪΠΕΔ. Η πρώτη θα συμβάλει για την αλλαγή ιδιοκτησίας της συχνότητας και το δεύτερο για την αλλαγή ιδιοκτησίας του φιλέτου οικοπέδου που είναι εγκατεστημένος ο Ρ/Σ Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: