ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Ανακοίνωση του Τμήματος Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής του ΣΥΡΙΖΑ για το θάνατο φιλάθλου του Εθνικού Πειραιά

Το Τμήμα Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κ. Κατσούλη, αλλά και στην αθλητική οικογένεια του Εθνικού Πειραιά, για τον θάνατο του φιλάθλου του.

Πέρα όμως από τη θλίψη για το θάνατο, μας πλημμυρίζει και η αγανάκτηση για τη συνεχιζόμενη και χωρίς ουσιαστική αντιμετώπιση της βίας που από καιρού εις καιρό μας φέρνει αντιμέτωπους με αιματηρά περιστατικά.

Για τη βία στα γήπεδα, ευθύνονται πολλοί, αλλά όλοι μένουν ουσιαστικά στο απυρόβλητο.
Οι ευχές από τους πολιτικούς και αθλητικούς υπεύθυνους, δεν αρκούν. Απαιτούνται βούληση και μέτρα.

Ζητάμε επιτέλους να ακουστεί η φωνή όσων αγωνιούμε για το μέλλον του αθλητισμού και δηλώνουμε την αποφασιστικότητά μας για να δοθεί λύση στο πρόβλημα.

Ο αθλητισμός πρέπει να είναι εργαλείο πνευματικής και σωματικής υγείας. Αυτόν τον αθλητισμό πρέπει να οικοδομήσουμε για να μην ξαναθρηνήσουμε νεκρούς στα γήπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: