ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Τον ΧΥΤΑ του Φλόκα "βλέπει" ο Γ. Διδασκάλου ως λύση για τα σκουπίδια της Πάτρας

Τον ΧΥΤΑ του Φλόκα "βλέπει" ο Γ. Διδασκάλου ως λύση για τα σκουπίδια της Πάτρας Όλο και "ψήνεται" η λύση
Τον ΧΥΤΑ Φλόκα που λειτουργεί εντός των διοικητικών ορίων της δυτικής Αχαΐας, "βλέπει" εμέσως πλην σαφώς ο Γ. Διδασκάλου ως την ιδανικότερη λύση για τη μεταφορά των απορριμμάτων της Πάτρας.

Ο γγ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος, Ιονίων Νησων, μιλώντας στον Αντένα Πάτρας 105,3 και την εκπομπή «Φόρα Παρτίδα» των Ν. Σύφαντου και Α. Τσικριτζή, τόνισε:

«Ένας χώρος υπάρχει σήμερα στην Αχαϊα που θα μπορούσε να διευκολύνει και είναι του Φλόκα. Η Παπανικολού δεν είναι ακόμη έτοιμη. Οι άλλες λύσεις που υπάρχουν στην Αιτωλοακαρνανία ή το Ξυλόκαστρο έχουν σημαντικό κόστος. Οι δύο πλευρές (Πάτρα – Δυτική Αχαϊα) θα συνεχίσουν να συζητούν με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, αναζητώντας λύση στη διαχείριση απορριμμάτων της Πάτρας». 

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες για τις σκέψεις του ΥΠΕΚΑ περί ΧΥΤΑ Φλόκα καθώς φαίνεται να είναι η μόνη κοντινή λύση με το μικρότερο κόστος. Παρόλα αυτά, μένει να παρακολουθήσουμε τη στάση του δήμου της δυτικής Αχαΐας που αντιτίθεται σε αυτό το ενδεχόμενο.

(Pηγή: thebest.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: