ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Οι επίγονοί του ΠΑΣΟΚ Παπανδρέου, επιδίδονται σε οργανωτική γυμναστική, με επισκέψεις και συζητήσεις


Τότε που ο Σταύρος Θεοδωράκης (δεξιά) ήταν ο αγαπημένος των δημοσίων σχέσεων της οικογενείας Παπανδρέου! Χρειαζόταν η οικογένεια και τον επί του Τύπου εκπρόσωπο!

Μυρίζονται πως έρχονται εκλογές και δεν έχουν λάθος, εάν κρίνουμε από την παροχολογία, άνευ αντικρίσματος βέβαια, που ξεκίνησε η μνημονιακή κυβέρνηση. Τους ανησυχεί η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ και η εμπέδωση στην κοινωνία της αντίληψης ότι η επόμενη κυβέρνηση θα είναι της αριστεράς με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, ανεξαρτήτως του ότι θα έχει αυτοδυναμία, όπως καταγράφεταο στις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Στο πλαίσιο αυτό,  οι επίγονοί του ΠΑΣΟΚ Παπανδρέου, επιδίδονται σε οργανωτική γυμναστική.  Έτσι ύστερα από την παρουσίαση των 21 Λύσεων – Προτάσεων του επικεφαλής του κόμματος την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, το ΠΑΣΟΚογενές Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, πραγματοποιεί στην Πάτρα  την πρώτη του συνάντηση. 

Θέματά της θα είναι:

• Διάλογος επί των 21 Λύσεων
• Οργάνωσή του κόμματος στην Πάτρα
• Προτάσεις, ιδέες και απόψεις, για τη δράση και τη ροή του σε θέματα τοπικού και γενικού ενδιαφέροντος.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο TAG CaféPatras, Αγίου Ανδρέου 127 και Παντανάσσης,
μεθαύριο Τετάρτη 1/10/2014 στις ώρα 8 το απόγευμα.

Στο μεταξύ, το ΠΑΣΟΚ Βενιζέλου, στο πλαίσιο της πορείας για την ανασυγκρότηση και το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 7.30 μ.μ.  σύσκεψη στελεχών του Κινήματος  στα γραφεία της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αχαΐας. Ομιλητές θα είναι οι   Β. Κεγκέρογλου  και Γ. Λύτρας, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΕ Αχαΐας του κόμματος

Δεν υπάρχουν σχόλια: