ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Α. Κατσιφάρας: Ξεπερνάμε τις δυσκολίες, συνεχίζουμε ώστε να ολοκληρωθεί στο χρόνο του το έργο της Μίνι

Αριστερά με την πλάτη στο φακό ο Περικλής Γεραλής, μέσον ο Απ. Κατσιφάρας κια δεξιά του ο διαμερισματικός σύμβουλος Λάμπρος Λαμπρόπουλος και η δημοτική σύμβουλος Ουρανία Μπίρμπα. Μπροστά στις ανασκαφές των ορυγμάτων στα Ταμπάχανα.


Μπροστά στο κρεοπωλείο Κατριβέση.

«Είμαστε εδώ για να λύνουμε κάθε πρόβλημα που τυχόν παρουσιάζεται στην ολοκλήρωση αυτού του μείζονος και ζωτικής σημασίας έργου, που θα δώσει νέα πνοή και αναπτυξιακή ώθηση στην Πάτρα. Και αυτό κάναμε, παρουσιάστηκε χθες ένα μικρό πρόβλημα, με συνεργασία το λύσαμε και πλέον ξεκινούν και πάλι απρόσκοπτα οι εργασίες».
Αυτό επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας συνομιλώντας με κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής των Ταμπαχάνων, για την εξέλιξη των εργασιών που εκτελούνται στο συγκεκριμένο σημείο για την Μικρή Περιμετρική Πατρών.

Σημειώνεται ότι στην πλατεία Ταμπαχάνων χθες το πρωί ο Εκπολ. Σύλλογος της περιοχής είχε καλέσει τους κατοίκους να παραβρεθούν σε διαμαρτυρία για τον αποκλεισμό της και το ενδεχόμενο να τραβήξουν επ’ αόριστο οι εργασίες. 

Πολύ περισσότερο που πληροφορίες, οι οποίες είδας το φως της δημοσιότητος από το Istologio G. Mosxou μιλούσαν για ανύψωση του οδοστρώματος της 12ου Συντάγματος, κατά 60 πόντους, χωρίς μέχρι σήμερα να διαψευσθούν, ακόμη και όταν κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ και της Οργάνωσης Ανατολικού  Διαμερίσματος είχαν περιοδεύσει στην περιοχή των έργων και μίλησαν με τους κατοίκους. Στην συνέλευση των κατοίκων παρούσα εκ μέρους της ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη ήταν ο δημοτική σύμβουλος Ουρανία Μπίρμπα, ο διαμερισματικός σύμβουλος του Ανατολικού Λάμπρος Λαμπρόπουλος και μέλη της δημοτικής παράταξης.

Πάντως ο  κ. Κατσιφάρας βρέθηκε από νωρίς το πρωί στην περιοχή της σύναξης των κατοίκων μαζί με στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας, τον ανάδοχο και εκπροσώπους της ΔΕΗ και μετά από επιτόπια αυτοψία, δόθηκε λύση στο ζήτημα που δημιουργήθηκε προχθές μετά το κόψιμο ηλεκτρικών καλωδίων από την τσάπα του εργολάβου και την απειλή της ΔΕΗ να διακόψει τις εργασίες  του μέχρις αποκαταστάσεως. Χθες συντείνουσας και της βροχής οι εργασίες διακόπηκαν παρά τα αντιθέτως λεγόμενα από την Περιφέρια.

«Δε θα αφήσουμε κανένα μικρό ή μεγάλο ζήτημα που παρουσιάζεται να βάλει και πάλι σκοπέλους σε αυτό το έργο που αποτελεί στοίχημα όχι μόνο για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αλλά και για μένα προσωπικά. Μετά από κοπιώδη και επίπονη προσπάθεια καταφέραμε να το επανεκκινήσουμε μετά από πολλά χρόνια και πλέον μέσα από συνεννόηση και συνεργασία με τις αρμόδιες Υπηρεσίες και τους Φορείς, προχωράμε με σταθερά βήματα, ώστε το έργο μέχρι το τέλος του 2015 να τελειώσει και να παραδοθεί επιτέλους σε χρήση» υπογράμμισε ο Απ. Κατσιφάρας μιλώντας στους κατοίκους.

Και κατέληξε ο Περιφερειάρχης: «Αναλάβαμε μια πολύ μεγάλη ευθύνη. Είμαστε εδώ στη διάθεσή σας προκειμένου να συνεργαστούμε και όλοι μαζί να βοηθήσουμε να ολοκληρωθεί αυτό το έργο πνοής για την περιοχή μας. Δυστυχώς δεν υπάρχει έργο που να μην αντιμετωπίζει μικρές δυσκολίες. Το θέμα είναι αυτά τα προβλήματα να τα λύνουμε. Και αυτό είμαστε διατεθειμένοι να πράξουμε».



Προσωρινή ολική απαγόρευση της κυκλοφορίας

Από το Τμήμα Κυκλοφοριακής Ρύθμισης της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Εφαρμογών του Δήμου Πατρέων, γνωστοποιείται η προσωρινή ολική απαγόρευση της κυκλοφορίας και στάθμευσης όλων των οχημάτων επί της οδού Παπαδιαμαντοπούλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Τισσαμένους και Εϋνάρδου.

Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν για το χρονικό διάστημα από σήμερα 26 έως τις 28 Σεπτεμβρίου, λόγω εργασιών στα πλαίσια της εργολαβίας του έργου «Κατασκευή Μικρής Περιμετρικής Πατρών» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.




Δεν υπάρχουν σχόλια: