ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη χαιρετίζει την δημοτική αρχή που δεν υποτάσσεται στον Γκαουλάιτερ

Κ. Σπαρτινός: Στην κατεύθυνση της αντίστασης στις μνημονιακές απαιτήσεις θα στηρίξει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και τον Δήμαρχο της πόλης!


Ξεμπροστιάζει τις παρατάξεις της Δεξιάς Κ. Χριστόπουλου και Ν. Οικονομόπουλου που απείχαν ή καταψήφισαν την απόφαση να μην σταλούν στοιχεία

«Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι οι βασικοί εκφραστές αυτών των πολιτικών στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας είτε απείχαν από τη σχετική ψηφοφορία – παράταξη Χριστόπουλου - είτε καταψήφισαν την απόφαση – ο κ. Οικονομόπουλος» αναφέρεται σε ανακοίνωση της «ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη» του Κώστα Σπαρτινού, που συμπαραστέκεται στους δημάρχους και την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου οι οποίοι αρνούνται να δώσουν στοιχεία στην κυβέρνηση για να τα αξιοποιήσει ο κ. Φούχτελ εις βάρος των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Καταδικάζοντας τον υπουργό Κ. Μητσοτάκη, που απειλεί με παραπομπή στον Εισαγγελέα όσους αυτοδιοικητικούς αρνούνται να υποταχτούν στον Γερμανό γκαουλάιτερ αναφέρει ειδικότερα ότι:


Η προχθεσινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων σχετικά με την άρνηση  συμμετοχής της δημοτικής αρχής Πελετίδη στους σχεδιασμούς της συγκυβέρνησης και του υπουργού της Κ. Μητσοτάκη για την αξιολόγηση των συμβάσεων του δημοτικών υπαλλήλων με την  πρόφαση ελέγχου των δικαιολογητικών  τους, αποτελεί μια πολύ σημαντική στιγμή, την οποία χαιρετίζουμε.

Ο Δήμος της Πάτρας και οι άλλες  Αυτοδιοικητικές Αρχές που αρνούνται να συμβάλουν σ΄ αυτόν τον εργασιακό μεσαίωνα υλοποιούν αποφάσεις της ΚΕΔΕ αλλά και των Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβουλίων. Μαζί τους βρίσκονται χιλιάδες εργαζόμενοι που απειλούνται με απόλυση όχι γιατί δεν έχουν τα τυπικά προσόντα ή γιατί έχουν πλαστογραφήσει δικαιολογητικά – που ο έλεγχός τους άλλωστε μπορεί να πραγματοποιηθεί από τις διοικητικές υπηρεσίες – αλλά γιατί οι ζωές τους δεν χωρούν στις επιδιώξεις των μεγαλοεργολάβων που προσδοκούν κέρδη από τις προαποφασισμένες απολύσεις και κατά συνέπεια την συρρίκνωση της Αυτοδιοίκησης.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι 5 Δήμαρχοι και η  Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου που μπήκαν στο στόχαστρο της Κυβέρνησης και του κ. Κ. Μητσοτάκη, προέρχονται από την Αριστερά. Πράγμα που δείχνει ότι η Αριστερά μπροστά στα μεγάλα ζητήματα υπεράσπισης της κοινωνίας και των εργαζομένων δεν μπορεί παρά να είναι ενωμένη, προσπερνώντας στην πράξη διαχωριστικές γραμμές που είναι παράλογο και ανιστόρητο να μπαίνουν, όταν η πραγματικότητα επιβάλει την ενότητα στον αγώνα.

Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι οι βασικοί εκφραστές αυτών των πολιτικών στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας είτε απείχαν από τη σχετική ψηφοφορία – παράταξη Χριστόπουλου - είτε καταψήφισαν την απόφαση – ο κ. Οικονομόπουλος.

Η ΡΑΠ – Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη θα δώσει τη μάχη της για τη δημιουργία ενός πλατιού αυτοδιοικητικού και εργατικού μετώπου για την αποτροπή των κυβερνητικών σχεδιασμών, για την υπεράσπιση του κόσμου της εργασίας, για το σεβασμό του θεσμού της Αυτοδιοίκησης. Στην κατεύθυνση αυτή θα στηρίξει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και τον Δήμαρχο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: