ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Μετέτρεψε σε μνημόσυνο, την εκδήλωση για τα 40χρονα της ΝΔ ο Σαμαράς



 «Ο κ. Σαμαράς μετέτρεψε την εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ σε μνημόσυνο», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός αντί να αναλύσει τους άξονες της στρατηγικής του κόμματός του, κατέφυγε σε ένα ντελίριο ακροδεξιάς μισαλλοδοξίας και κενολογίας ενάντια στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Απολύτως λογικό, για έναν πρωθυπουργό που έχει συνδέσει την παράταξή του με την πιο παράλογη και αντικοινωνική πολιτική που έχει βιώσει ο τόπος στη μεταπολίτευση και τώρα προσπαθεί με καινούρια ψέματα να μείνει στην εξουσία.

Για αυτό το λόγο, για ακόμα μια φορά, δεν μας διαφώτισε για τον περίφημο "οδικό άξονα" απεμπλοκής από το μνημόνιο. Θα καταργήσει τους 462 εφαρμοστικούς μνημονιακούς νόμους, τις 25 Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και τα εκατοντάδες ΠΔ και υπουργικές αποφάσεις που υλοποιούν το μνημόνιο; Για ποιά έξοδο από την κρίση και για ποιά ανάκαμψη έχει το θράσος να μιλά ο κ. Σαμαράς προσπαθώντας να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό; », καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Π. Καμμένος: Για κοιτάξτε ποιος μιλά για πατρίδα!

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά με αφορμή την ομιλία του για τα 40 χρόνια της ΝΔ, εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
 
«Υπόσχεται ο πρωθυπουργός που αθέτησε και τις 18 προεκλογικές υποσχέσεις του. Μιλά για πατρίδα εκείνος που παρέδωσε την εθνική κυριαρχία της χώρας. Μιλά για θρησκεία ο υπηρέτης της νέας τάξης πραγμάτων. Αναφέρεται σε αξιοπρέπεια ο κυβερνήτης που εξαθλίωσε τη μεσαία τάξη στην Ελλάδα», τονίζει ο κ. Καμμένος στη σχετική δήλωσή του.

ΚΚΕ: Το μνημόνιο θα φύγει, τα μέτρα θα μείνουν

Από το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ τονίζεται: «Ακόμη και εάν το μνημόνιο τελειώσει με τη σημερινή του μορφή θα είναι εδώ οι δεκάδες εφαρμοστικοί του νόμοι, τα νέα αντιλαϊκά μέτρα που συζητάει η κυβέρνηση με την τρόικα, καθώς και τα μνημόνια διαρκούς επιτήρησης της ΕΕ. Αυτά χρειάζεται να βάλει ο λαός στο στόχαστρο της πάλης του, διεκδικώντας τον πλούτο που παράγει και παλεύοντας για την αποδέσμευση της χώρας από την ΕΕ του κεφαλαίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: