ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Το πειρατικό του κάπτεν Άλεξ που πορεύεται με 36% φέρνει τον Σαμαρά σε παραλήρημα




Ο κάπτεν Άλεξ έρχεται με 36 κόμβους!
Το πειρατικό του "κάπτεν Άλεξ" που πορεύεται με 37% φέρνει τον Σαμαρά σε παραλήρημα, ήταν το εύστοχο σχόλιο πολιτικών παραγόντων της αριστεράς στην Πάτρα, μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του  κατά την εκδήλωση για τα 40 χρόνια της ΝΔ, στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ μονοπώλησε το ενδιαφέρον του. 

Και αυτά περί κάπτεν Άλεξ και την πορεία του με 36... κόμβους, ειπώθηκαν υπονοώντας την δημοσκόποηση της Paplic Issoue που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα των Συντακτών την Κυριακή 28-9-2014 και φέρει τον ΣΥΡΙΖΑ να αγγίζει την αυτοδυναμία καταλαμβάνοντας το 36%, έναντι 25% που λαμβάνει η ΝΔ! 
Στο ίδιο μήκος επικοινωνίας το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ από τα κεντρικά  γραφεία του κόμματος, για την εκδήλωση της ΝΔ αναφέρει ότι την μετέτρεψε σε μνημόσυνο παρασυρμένος ο Αντ. Σαμαράς από την σύγχυση που του προκάλεσε το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης!

Γι αυτό αυτοπαρουσιάστηκε ως υπερασπιστής της Ελλάδας και της Δημοκρατίας λέγοντας μεταξύ άλλων: 

«Καταδημαγώγησαν τους πάντες και παρόλα αυτά χάνουν ψηφοφόρους σε σχέση με το 2012» και τόνισε πως τώρα που φτιάχνουν(!) τα πράγματα ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει περισσότερους ψηφοφόρους, καθώς «η επιστροφή στο "λεφτά υπάρχουν" τρομάζει περισσότερο».


Παράλληλα σημείωσε ότι «είναι ολέθριο κάποιοι να υπονομεύουν τη θέση της χώρας στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ». «Για αυτό δεν θα γίνει ποτέ κυβέρνηση, γιατί ούτε αντιπολίτευση μπόρεσε να γίνει. Γιατί το τζάμπα όλα και οι επικίνδυνες υποσχέσεις τρομάζουν, πώς να το κάνουμε; Τον κόσμο θέλουν να αλλάξουν, την Ελλάδα θέλουν να κρατήσουν στο χθες». «Έκαναν καμπάνια για μια Ευρώπη χωρίς σύνορα. Κοιτάξτε γύρω σας τι γίνεται στον κόσμο και θα καταλάβετε ποιοι διαψεύστηκαν ξανά και ξανά και ποιοι δικαιώθηκαν ξανά και ξανά», είπε ο πρωθυπουργός. 


Σαφής η αναφορά με τα ρατσιστικά υπονοούμενα!
Για τη Ν.Δ. ο Α. Σαμαράς είπε ότι «παρά τις δοκιμασίες που περνάει μένει όρθια και είναι ο κύριος πυλώνας σταθερότητας για τη χώρα», η κύρια δύναμη που «φέρνει το αύριο της ανάπτυξης» και «η παράταξη που σταμάτησε την κατρακύλα».

«Είμαστε υπερήφανοι για τη Νέα Δημοκρατία. Έχουμε γερές ρίζες, πατάμε γερά στο παρόν και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το άλμα προς το μέλλον», σημείωσε και συμπλήρωσε: «Εμείς οι εοδημοκράτες είμαστε υπερήφανοι για αυτό που κάναμε πριν 40 χρόνια και εξακολουθούμε να είμαστε περήφανοι».

Ο πρωθυπουργός επανέλαβε τα ευχολόγια περί τέλους του μνημονίου ενώ επεσήμανε ότι η χώρα εξέρχεται της ύφεσης στο τρίτο τρίμηνο του έτους, τερματίζοντας μια πορεία έξι χρόνων ύφεσης και γίνεται πραγματικότητα η υπόσχεση της κυβέρνησης για τερματισμό της οικονομικής κρίσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: