ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Παν. Σκουρλέτης του ΣΥΡΙΖΑ, προς την κυρία Σοφία: Να φέρετε πίσω τα κλεμμένα!

Τάραξε την κυρία Σοφία πρωί-πρωί ο Παν. Σκουρλέτης!



Κινδυνολογίας το ανάγνωσμα από την κυβερνητικό εκπρόσωπο, περί του τι θα συμβεί όταν θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση!


Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ

Μας έφτιαξε πάλι το κέφι ο Γ. Παπαδάκης από την εκπομπή του «Πρωινό στον ΑΝΤ1» με προσκεκλημένη την κυρία Σοφία, που την ανέμενε στασίδι, ερχόμενη από το Βερολίνο. Φυσικά για να κινδυνολογήσει σε συγχορδία των όσων είπε ο Αντ. Σαμαράς στο καφενείο της Βουλής περί τραπεζών που θα καταρρεύσουν δήθεν εάν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ και που αναπαρήγαγε ο φελός Άδωνις χθες από το Mega, σε αντιπαράθεση με τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο.

Και τι δεν είπε η κυρία Σοφία (πρόσχομεν). Τι ότι όλα πήγαν καλά, τι ότι οι δημοσιογράφοι δεν έκαναν ούτε μία ερώτηση για τα οικονομικά της Ελλάδας, τι ότι ακόμη και ρεπόρτερ από το μέτωπο της Ουκρανίας είχαν έλθει για να παρακολουθήσουν την συνέντευξη…

Εκεί όμως που έδωσε ρεσιτάλ ήταν στην ερώτηση Παπαδάκη για τις δηλώσεις Αδώνεως  περί του τι θα συμβεί εάν έρθει στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και ο οποίος παρότρυνε τους καταθέτες:  «Πάρτε τα λεφτά σας από τις τράπεζες...».

Φρόντισε πάντως να εξορκίσει με τον απήγανο αυτό το ενδεχόμενο λέγοντας:

-Μα τι λέμε τώρα; Θα γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ; (Σ.σ.: Ελάτε τώρα ντε, κυρία Σοφία… Δεν βλέπουν τις δημοσκοπήσεις που φέρνουν πρώτη την ΝΔ, αλλά από την ανάποδη;).

Να σημειώσω, πριν πάμε παρακάτω, ότι σύμφωνα με το πόθεν έσχες του Γεωργιάδη, φέρεται να έχει δηλώσει κατάθεση στην Εθνική Τράπεζα σαράντα χιλιάδων ευρώ, παρόλο που όπου βρεθεί λέει πως είναι απένταρος!

Ρωτήθηκε λοιπόν η κυρία Σοφία λίγο πριν αποχωρήσει από την εκπομπή, από τον Γ. Παπαδάκη, που διευκρίνισε ότι δεν κάνει τίποτε παραπάνω απ’ όσα έκανε η κυρία Σοφία ως δημοσιογράφος πριν πιάσει θέση σαν κυβερνητικός εκπρόσωπος, δηλαδή κριτική στην κυβέρνηση.

-Κυρία Βούλτεψη (σ.σ.: είπαμε Σοφία πρόσχομεν) αποδοκιμάζετε ή να το πω διαφορετικά, δεν επιδοκιμάζεται τις δηλώσεις Γεωργιάδη;

Και η κυρία Σοφία απάντησε:

-Σας απάντησα νωρίτερα.

Στην επιμονή Παπαδάκη απάντησε πάλι.

-Να φέρουν πίσω τα λεφτά τους οι εκατομμυριούχοι του ΣΥΡΙΖΑ!

Κι ενώ ετοιμαζόταν για να διακοπεί η τηλεοπτική σύνδεση που είχε από το γραφείο της η κυρία Σοφία, δεν είχε αντιληφθεί ότι τα όσα έλεγε ήσαν ακούοντος του Παν. Σκουρλέτη, εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν παρών στο πάνελ, το οποίο θα έβγαινε την επόμενη στιγμή.

Γι αυτό και έμεινε σύξυλη όταν ακούστηκε ο Παν. Σκουρλέτης να της λέει:

-Ντροπή σας. Σας ακούω τόση ώρα να καλύπτετε τον Γεωργιάδη!

Κι επειδή το θράσος δεν έχει όρια, η κυρία Σοφία κλαψούρισε:
-Να φέρουν τα λεφτά τους πίσω.

-Να φέρετε πίσω τα κλεμμένα, της ανταπάντησε ο Παν. Σκουρλέτης, υψώνοντας τον τόνο της φωνής του, που συνήθως είναι ήρεμος. 

Και η κυρία Σοφία «έσουρε» από την εκπομπή, ή κατά το κοινώς λεγόμενο «την έκανε» με ελαφρά πηδηματάκια!

Εάν λάβουμε υπόψη ότι και ο… εμπροσθοβαρύς κύριος «μαζί τα φάγαμε» σε συγχορδία με την κυρία Σοφία δήλωσε πως «προκειμένου να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ καλύτερα να βγει η ΝΔ» η κυρία Σοφία δεν πρωτοτύπησε.

Τουλάχιστον αυτή δεν δήλωσε, πως θα φύγει από την χώρα εάν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως είχε πει η κυρία Σάλεχ του ΠΑΣΟΚ!

Ουφ, μου έφυγε ένα βάρος. Κι είχα μία αγωνία…       

Δεν υπάρχουν σχόλια: