ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Πες αντίο στον κύριο Φούχτελ και καλή ξεκούραση κύριε Σγουρέ!

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.: Καλή ξεκούραση κ. Σγουρέ τέως εργολάβε συμφερόντων
Στιγμές ευτυχίας για τις μπίζνες που ετοίμαζαν, αλλά ατύχησαν!
 
Με αφορμή τις απειλές του Υπουργού Διοικητικής Μεταρίθμυσης Κυρ. Μητσοτάκη και τις και την δήθεν υποταγή στον Νόμο, που δήλωσε σήμερα στον ΑΝΤ1, για το θέμα των πέντε δημάρχων που αρνήθηκαν να υποταχτούν στον Φούχτελ μέσω Μητσοτάκη και να δώσουν στοιχεία από το προσωπικό που εργάζεται εκεί, όπως και την σθεναρή στάση της Περιφερειάρχης Αττικής Ρένας Δούρου, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, το Istologio G. Mosxou αναδημοσιεύει  τον πολεμικού τύπου διάλογο μεταξύ ΠΟΕ-ΟΤΑ και τέως Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Σγουρού στις 10-9-2014, ως μη όφειλε ο δεύτερος αφού έχει την φωλιά του χεσμένη, κατά πως λέει ο λαός μας!


Διαβάστε παρακάτω από το epoli.gr και δεν χρειάζονται περισσότερα για να πειστούμε, τα συμφέροντα ποιων  εξυπηρετούν οι Μητσοτάκης, Γκινόπουλος (αυτός βγήκε σήμερα στον ΑΝΤ1 και όπως πάντα, χυδεολόγησε κατά των δημάρχων και της Δούρου) και ας το λάβουμε υπόψη μας, όσοι έχουν και την ελάχιστη αμφιβολία!

Ανακοίνωση εξέδωσε η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., μετά τη χθεσινή ανακοίνωση - απάντηση στην Ομοσπονδία, του τ. Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού, αναφορικά με το ερωτηματολόγιο που απέστειλε ο Γ. Χ. Φούχτελ στους Ο.Τ.Α. και Α’ και Β’ βαθμού και τη σχετική εκδοθείσα αρχική ανακοίνωση από την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Υπενθυμίζεται, ότι ο τ. Περιφερειάρχης στην απάντηση του, χαρακτήρισε τη διοίκηση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. «"εργατοπατέρες" της κομματικής συνδιαλλαγής».

«Δεν έχει αντιληφθεί ακόμη ο κ. Γιάννης Σγουρός πως οι πολίτες τον έστειλαν σπίτι του γιατί κατάλαβαν πως είχε πάρει "εργολαβία" την εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών συμφερόντων, ειδικά στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων και συνεχίζει να επιτίθεται στην Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. υβρίζοντας την ηγεσία της επειδή αποκάλυπτε τα "παιχνίδια" του ιδίου και της κυβέρνησης που υπηρετούσε.

Αφορμή για τη νέα επίθεση του κ. Γιάννη Σγουρού σε βάρος της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ήταν η ανακοίνωση Τύπου της Ομοσπονδίας για τα ραβασάκια του κ. Φούχτελ προς τους νέους Περιφερειάρχες και Δημάρχους, του οποίου ο πρώην Περιφερειάρχης ήταν στενός και τακτικός συνομιλητής. Ας ανοίξει καμία εφημερίδα ο κ. Γιάννης Σγουρός για να δει τι γράφουν (ακόμη και φιλοκυβερνητικές εφημερίδες) αναφορικά με τον ρόλο του κ. Φούχτελ.

Φαίνεται πως στοίχισε στον κ. Γιάννη Σγουρό η μη "συνεργασία" με τον εντεταλμένο της Γερμανικής Καγκελαρίας και εξέδωσε ανακοίνωση με ένα κατεβατό κατηγοριών και ύβρεων κατά της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., αλλά χωρίς να λέει απολύτως τίποτα για την ταμπακέρα…

Τα επιχειρηματικά και εργολαβικά συμφέροντα δηλαδή που αγωνίζονταν να υπερασπιστεί.
Καλή ξεκούραση κ. Σγουρέ…» τονίζεται στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: