ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Συνεργασία του Πάνου Καμμένου με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με προϋποθέσεις λέει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ

Δεν παραβλέπει τις δημοσκοπήσεις ο Πάνος Καμμένος (αριστερά), όπως επίσης δεν αδιαφορεί απέναντι στο ζοφερό μέλλον που διαγράφει η παραμονή της παρούσας κυβέρνησης. Στήνει ευήκοον ους στην συνεργασία με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλ. Τσίπρα (δεξιά).



Κατατοπιστική συνέντευξη για τις προθέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στον τηλεοπτικό ΑΝΤ1 σήμερα το πρωί και την στάση που θα κρατήσουν


Ο Πάνος Καμμένος θα στηρίξει ΣΥΡΙΖΑ. Μπορούμε αυτό να το πούμε; Ερώτηση από τον Γ. Παπαδάκη προς τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, το οποίο φιλοξενούσε στην εκπομπή του «Πρωινό ΑΝΤ!».

-Όχι ακριβώς, ήταν η απάντηση του Προέδρου.

Και αμέσως ο εύστοχα τιτλοφορών οικοδεσπότης ξαναρώτησε;

-Υπό προϋποθέσεις συνεργασία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ; Αυτόν τίτλο μπορούμε να τον βάλουμε;
Και τότε ήρθε η απάντηση:

-Βεβαίως, αρκεί να ξέρετε ότι σε κάποια ζητήματα έχουμε ανυποχώρητες,  τις οποίες υπερασπιζόμαστε.

Και κάπως έτσι διεξαγόμενος ο διάλογος, ο Π. Καμμένος ανέφερε τις γραμμές που θέτει το κόμμα του.  Όχι στην υποχώρηση από το όνομα της Μακεδονίας, το οποίο απεμπολεί ο Αντ. Σαμαράς, που το ’93 έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη  γι αυτό, την ασυδοσία των τουρκικού προξενείου στη Θράκη, την μη συμμετοχή σε συνεργασία με αυτούς που κατέστρεψαν τη χώρα κ.α.

Μάλιστα ερωτώμενος περί του εκλογικού μέλλοντος των κομμάτων της συγκυβέρνησης και των αρχηγών τους, απάντησε με ερώτηση.

-Θα υπάρξουν Σαμαρά και Βενιζέλος το βράδυ των εκλογών;   

Πάντως αποκάλυψε πως βουλευτές των ΑΝΕΛ δέχθηκαν πλεύρισμα από κυβερνητικούς για να ψηφίσουν πρόεδρο Δημοκρατίας τον ερχόμενο Φεβρουάριο, αλλά, δεν αποκόμισε ωφέλει η κυβέρνηση.

-Δεν θα ψηφίσουμε πρόεδρο αυτής της κυβέρνησης είπε.

Ερωτηθηκε ακόμη και για το εάν ελέγχει την κοινοβουλευτική του ομάδα και απάντησε απολύτως, αλλά αυτό μένει να το δούμε κι εμείς.

Κοντός ψαλμός αλληλούια…

Δεν υπάρχουν σχόλια: