ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Διαμαρτυρία της ΡΑΠ για διαστρέβλωση της θέσης στο θέμα του φράγματος Πείρου-Παραπείρου

Φωτογραφία αρχείου. Φράγμα Πείρου.


Από το Γραφείου Τύπου της «ΡΑΠ – Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη» εστάλη στην εφημερίδα «Πελοπόννησος Πατρών» η παρακάτω επιστολή διαμαρτυρίας:


Αγαπητή «Πελοπόννησος»

 Για να μην προκαλεί απορίες στον συντάκτη σας Κ.Μ. – όπως διατυπώθηκαν στο οπισθόφυλλο της 22/09 - η στάση της ΡΑΠ στο θέμα του φράγματος Πείρου-Παραπείρου σας επισημαίνουμε ότι η ΡΑΠ έχει αναφερθεί διεξοδικά με ανακοινώσεις και τοποθετήσεις στο συγκεκριμένο θέμα καταθέτοντας έγκαιρα συγκεκριμένες απόψεις και θέσεις. Αυτές τις θέσεις επανέλαβε ο επικεφαλής της ΡΑΠ Κώστας Σπαρτινός στην ομιλία του στην επιτυχημένη ημερίδα που διοργάνωσε το ΤΕΕ, την οποία μάλλον ο συντάκτης σας δεν είχε την υπομονή να παρακολουθήσει ως το τέλος.

Σε κάθε περίπτωση σας αποστέλλουμε και πάλι τελευταία ανακοίνωση της ΡΑΠ για το θέμα και είμαστε πρόθυμοι να σας δώσουμε κάθε διευκρίνιση που θα θεωρήσετε χρήσιμη, παρόλο που πιστεύουμε ότι η σαφήνειά της δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από οποιονδήποτε καλόπιστο αναγνώστη.

Οι υπαινιγμοί λοιπόν του συντάκτη σας για περίσπαση της ΡΑΠ από το αντικείμενό της, επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει σε διαδηλώσεις και κριτικάρει τη στάση της Αστυνομίας αφενός δεν έχουν υπόσταση και αφετέρου είναι προφανές ότι εντάσσονται σε κατευθυνόμενες κρίσεις σε βάρος της ΡΑΠ και του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η συγκυρία επιτάσσει. Κρίμα όμως που παρασύρει συντάκτες με αξιόλογο ιστορικό σε εύκολες προπαγανδιστικές «λύσεις».

Με τιμή
Το γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: