ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Στο Βατικανό αύριο Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας

Στο Βατικανό την Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας
Συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο Α' θα πραγματοποιήσει αύριο, Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου, το πρωί - 10:00 τοπική ώρα - ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξης Τσίπρας, στο Βατικανό.

Στο επίκεντρο της συζήτησης έχουν οριστεί θέματα φτώχειας, ειρήνης και μετανάστευσης, αλλά και η προστασία του περιβάλλοντος.

Ο κ. Τσίπρας έχει ενημερώσει σχετικά, τόσο τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, όσο και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών & Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, ενώ τον Πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
θα συνοδεύσει στην επίσκεψή του στο Βατικανό, μόνον ο εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος Πάνος Σκουρλέτης, ενώ παρών στη συνάντηση θα είναι - κατόπιν αιτήματος της Αγίας Έδρας - και ο κ. Βάλτερ Μπάιερ, εκπρόσωπος της Αριστερής Οργάνωσης "transform!".

Πρόκειται για μία συνάντηση ιστορικής σημασίας, δεδομένου ότι, θα είναι η πρώτη φορά που Προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας συναντάται με Έλληνα ηγέτη της Αριστεράς, ενώ πραγματοποιείται περίπου ένα δίμηνο μετά την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο Άγιο Όρος.

«Για συνάντηση με πολλαπλούς συμβολισμούς σε Ευρωπαϊκό επίπεδο» έκανε λόγο, με μήνυμά του στο Twitter, ο κ. Αλ. Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: