ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Greenpeace: Όλοι το προτιμούν ζεστό...‏

Greenpeace Eλλάδα
Η νέα μας δράση είναι πολύ διαφορετική από αυτές που (σε) έχουμε συνηθίσει. Όχι, δεν θα σου ζητήσουμε να κρεμαστείς από κάποια καμινάδα, ούτε να μπεις σε φουσκωτό με τρικυμία. Θα σου ζητήσουμε όμως να μας βοηθήσεις σε κάτι πολύ σημαντικό. Πιο σημαντικό δεν γίνεται.



Πρέπει να προλάβουμε να… ζεστάνουμε 19 παιδάκια 4-12 ετών, αναβαθμίζοντας ενεργειακά το σχολείο τους. Γι’ αυτό βάλαμε στόχο να μαζέψουμε 40.000 ευρώ μέχρι τις 13/12, πριν μας προλάβει ο χειμώνας και το χιόνι.

Θα αναλάβουμε την πλήρη ενεργειακή αναβάθμιση ενός δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου που… μπάζει από παντού. Πού; Στους Στρόπωνες, ένα χωριό στην ορεινή Εύβοια.

Μπες στην ολοκαίνουρια σελίδα μας και διάλεξε το ποσό που μπορείς να προσφέρεις.

Δεν είναι μόνο ότι θα προσφέρεις ζεστασιά σε 19 παιδάκια αυτόν τον χειμώνα. Μαζί θα αποδείξουμε ότι υπάρχει οικονομική και μόνιμη λύση στο πραγματικό πρόβλημα, που είναι τα σπίτια-σουρωτήρια όπου ζούμε και ότι δεν χρειαζόμαστε το ακριβό πετρέλαιο.

Τάκης Γρηγορίου
Yπεύθυνος για τα θέματα
Κλιματικών Αλλαγών και Ενέργειας

Δεν υπάρχουν σχόλια: