ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ηθική κατρακύλα του υπουργού Γεωργιάδη, που μαίνεται κατά των γιατρών και τους αποκαλεί εκβιαστές

Από την χθεσινή κινητοποίηση των γιατρών στην Αθήνα.

Αποδεικνύοντάς ότι η ηθική κατρακύλα του Άδωνι Γεωργιάδη δεν έχει τέλος, ο υπουργός αποκάλεσε εκβιαστές τους γιατρούς, μόνον και μόνον διότι επιμένουν στο μοναδικό όπλο της απεργίας που τους έχει απομείνειγια να αντισταθούν στην διάλυση της Υγείας και της παράδοσης της αγοράς φαρμάκων στο μονοπώλιο, στην ΤΕVA, της οποίας ποσοστό μετοχών κατέχει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, ο Εβραίος μεγαλοτοτογλύφος Σόρος.


Η αντιπαράθεση των γιατρών με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας κορυφώθηκε χθες με τη μαζική συμμετοχή των γιατρών που πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το υπουργείο Υγείας. Διάχυτη είναι η αίσθηση ότι το plan b της κυβέρνησης, δεν αφορά μόνο την τακτική που θα ακολουθήσει απέναντι στους γιατρούς, τους οποίους αποκαλεί εκβιαστές, απλώς και μόνο επειδή απεργούν, αλλά ενδεχομένως αποκαλύπτει το οργανωμένο σχέδιο της κυβέρνησης για διάλυση των δημόσιων υπηρεσιών υγείας.

Αιφνιδιαστικά, ο υφυπουργός Αντώνης Μπέζας, ανακοίνωσε τη διακοπή 700 περίπου συμβάσεων μονίμων γιατρών με τον ΕΟΠΥΥ, ενώ μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ χθες το πρωί, ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης, προειδοποίησε για τη λήψη περαιτέρω μέτρων και αποκάλεσε τους γιατρούς "εκβιαστές".

Δεν υπάρχουν σχόλια: