ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΔΥΟ ΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡ(ίτσι)Α



 Εδώ και λίγες ημέρες, στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του θεάτρου act στις σκάλες της Γεροκωστοπούλου, παρουσιάζεται στο Πατρινό κοινό το άκρως ενδιαφέρον αποκύημα της συνάντησης δύο ποιητών.

Δύο Πατρινών, ανθρώπων της τέχνης, τους οποίους τους χωρίζουν πολλά –μεταξύ των οποίων και… αρκετές δεκαετίες!-, αλλά κατάφερε να τους ενώσει η Πατρίτσια!

Με τον ποιητή -κι όχι μόνο- Δημήτρη Κάββουρα (ΔΚ) και τον σκηνοθέτη -κι όχι μόνο- Τηλέμαχο Τσαρδάκα (ΤΤ), συναντηθήκαμε ένα φθινοπωρινό μεσημέρι στο σπίτι του πρώτου, με σκοπό να κάνουμε μία συνέντευξη για τη θεατρικής παράστασης «Η Πατρίτσια υπάρχει».


Το αποτέλεσμα μοναχά μία ακόμα συνέντευξη δεν ήταν, καθώς η κουβέντα άνοιξε σε χρόνο και χώρο, με τους δύο δημιουργούς να μοιράζονται μαζί μας σκέψεις, αγωνίες, στόχους και κυρίως την τόσο ξεχωριστή σκέψη και ψυχή τους.

Στο τέλος της κουβέντας μας, είχαμε την τιμή να γίνουμε και μάρτυρες της παράδοσης του έργου του Δημήτρη Κάββουρα στον Τηλέμαχο Τσαρδάκα, καθώς όπως μας είπε και στη συνέντευξη, του παραδίδει τα δικαιώματα για όλα τα έργα του, διότι, όπως λέει χαρακτηριστικά, τον θεωρεί πνευματικό του παιδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: