ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Η φοβερή λέξη Τσίπρας του επελαύνοντος ΣΥΡΙΖΑ καθεύδει τα στελέχη της ΝΔ στην Αχαΐα

Αλέξης Τσίπρας. Και το άκουσμα του ονόματός του σκορπά άφατη θλίψη στα στελέχη της ΝΔ.


Σκέψεις με αφορμή το ερώτημα «Γιατί αλήθεια θυμώνει ο λαός;»

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ

Με τίτλο: «Γιατί αλήθεια θυμώνει ο λαός;» που έχει αναρτηθεί στο Thebest, ο Θρασύβουλος Μαυρομμάτης, επώνυμο στέλεχος της ΝΔ στην Αχαΐα και με σοβαρότητα αναγνωρισμένη, προσπαθεί να χτυπήσει το καμπανάκι του κινδύνου για την κυβερνητική παράταξη.

Της καταλογίζει όμως και αρκετά… αμαρτήματα!

Όπως ότι «περισσότερο απ’ όλα ο λαός οργίζεται γιατί τον κοροϊδεύουν και τον εξαπατούν ακόμα. Γιατί ενώ του έχουν περικόψει το ισχνό μεροκάματο, τη σύνταξη και την περηφάνια, κάποιοι άλλοι που χυδαία και παράνομα πλούτισαν μέσα στην παρακμή, συνεχίζουν ανέμελοι, ατιμώρητοι και σχεδόν προστατευμένοι να απολαμβάνουν την χλιδή τους πάνω στα ερείπια της καθημαγμένης πατρίδας και συνεχίζουν ακάθεκτοι την θεάρεστη πολιτική τους καριέρα. Γιατί κανένας πολιτικός η πολίτης απατεώνας δεν μπήκε ακόμα στη φυλακή. Όχι για την εκδίκηση, αλλά για την δικαιοσύνη».

Έτσι με ένα «κανένας πολιτικός» βγάζει στον αφρό την πολιτική της παράταξής του, της ΝΔ, που την πονάει, αλλά όχι και τα αμαρτήματα της, αφού θεωρεί ότι αυτά ανήκουν στους  άλλους πολιτικούς.

Ωστόσο ερωτά:

«Γιατί οργίζεται η κοινωνία με την απειλή της οργής της να πλανιέται σαν φάντασμα πάνω από τη χώρα;» και προτείνει:

«Ας την αφουγκραστούν λοιπόν  την σιωπηλή απόγνωση της κραυγής της οι κρατούντες και κυρίως η κυβέρνηση.

Ας την αφουγκραστούν όσο είναι καιρός πριν πολλά γίνουν ανεξέλεγκτα.

Πριν μπούμε σε βαθύ σκοτάδι και γίνει το ξημέρωμα ευχή και όχι ελπίδα».

Ειλικρινά δεν μπορώ να αντιληφθώ τι εννοεί ο κ. Θρ. Μαυρομμάτης. Αν και κατανοώντας το αδιέξοδό του, στο μόνο που πηγαίνει ο νους μου είναι στο ότι δυσκολεύεται και να προφέρει τη φοβερή λέξη: ΤΣΙΠΡΑΣ!

Κατανοητή η απελπισία του. Βλέπει τον ΣΥΡΙΖΑ επελαύνοντα και τα μέλη της ΝΔ παραζαλισμένα να μην δείχνουν διάθεση υπεράσπισης μίας πολιτικής που αποτελεί σφαγείο ακόμη και για τους νεοδημοκράτες πολίτες! 

Αλλά γιατί η αναφορά στο βαθύ σκοτάδι; Μήπως δεν είμαστε ήδη;

Έχουμε σκεφτεί το άλλο ανομολόγητο ενδεχόμενο;

Αφού η πολιτική της ΝΔ έρχεται σε αντίθεση με το κοινό λαϊκό αίσθημα, κάτι που διαπιστώνει και ο ίδιος στο άρθρο του, δεν είναι λογικό να σκεφθεί κάποιος, μήπως και δεν θέλει η ΝΔ να μείνει άλλο στην κυβέρνηση;

Μήπως έκλεισε τον κύκλο ζωής της ως κόμμα;

Κι έπειτα γιατί το ξημέρωμα να μην γίνει ελπίδα, όταν η ΝΔ μαζί με το ΠΑΣΟΚ κυρίως και δευτερευόντως με την ΔΗΜΑΡ έπνιξαν στην λάσπη των μνημονίων έναν περήφανο λαό, που σήμερα τον έχουν καταντήσει επαίτη κι αυτόχειρα; 

Είναι δυνατόν ελπίδα, α λα ΝΔ να θεωρείται η αυτοχειρία;

Δεν υπάρχουν σχόλια: