ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Γραφεία στην οδό Τσαμαδού αποκτά η νέα αυτοδιοικητική κίνηση ΡΑΠ – «Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη»

Το ενδιαφέρον των ΜΜΕ της Πάτρας προκάλεσε το κάλεσμα των "300" πολιτών για την ίδρυση νέας δημοτικής κίνησης της αριστεράς.


Θα λειτουργήσουν από Δευτέρα 9-12-2013 στο ισόγειο της οδού Τσαμαδού 21, μεταξύ Ρήγα Φεραίου και Αγ. Ανδρέου

Γραφεία στην οδό Τσαμαδού, στην Πάτρα, θα έχει η νέα δημοτική κίνηση ΡΑΠ – «Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη» που συγκροτήθηκε χθες μετά την ιδρυτική της συνέλευση στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης. Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωση της η Εκπρόσωπος της πρωτοβουλίας για την δημιουργία Αυτοδιοικητικής Κίνησης στην Πάτρα Μαρία Αντύπα.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης είναι το εξής:


«Η συγκρότηση του προσωρινού συντονιστικού συνοδεύτηκε από τη στελέχωση των θεματικών ομάδων εργασίας, ομάδες που θα αναλάβουν, μετά από διαβούλευση, τη διατύπωση του προγράμματος και των θέσεων της παράταξης.

Οι συμμετέχοντες διατύπωσαν με τις ομιλίες τους την έντονη κριτική και αποδοκιμασία στην υπάρχουσα δημοτική αρχή αλλά και στο ευρύτερο πολιτικό πλαίσιο που χαρακτηρίζεται από την υποταγή στις μνημονιακές πολιτικές, τον στραγγαλισμό της τοπικής αυτοδιοίκησης από τον Καλλικράτη και τα φαινόμενα διαφθοράς και πελατειακών σχέσεων που διαπερνούν τις εφαρμοζόμενες πολιτικές των μέχρι σήμερα κομμάτων εξουσίας.

Με αυτό το πλαίσιο επικυρώθηκε το κάλεσμα που απεύθυναν οι πρώτοι 300 συμπολίτες μας δίνοντας το έναυσμα για την έναρξη μιας οργανωμένης εξόρμησης στην κοινωνία της Πάτρας. Εξόρμηση  που έχει ως στόχο τη διεύρυνση της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Πρότασης: Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη με τη συμμετοχή όλων των πληττόμενων στρωμάτων της τοπικής  κοινωνίας στη διαμόρφωση του προγράμματος και των μορφών αγώνα που πρέπει να πάρει η υπόθεση της διεκδίκησης του Δήμου Πατρέων.

Οι διαδικασίες που αποφασίστηκαν δεσμεύουν όλους τους υπογράφοντες την υπό διαμόρφωση διακήρυξη να συζητήσουν διεξοδικά και χωρίς προαπαιτούμενα τόσο τη διαμόρφωση των θέσεων της παράταξης όσο και τη στελέχωση του ψηφοδελτίου της καθώς και τον/την επικεφαλής.

Τα γραφεία της Κίνησης θα λειτουργήσουν από Δευτέρα 9-12-2013 στο ισόγειο Τσαμαδού 21 (μεταξύ Ρήγα Φεραίου και Αγ. Ανδρέου). Η πρώτη συνεδρίαση του συντονιστικού θα γίνει την Κυριακή 1/12/2013 στις 6.30».

Δεν υπάρχουν σχόλια: