ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ και το ΚΚΕ καταψήφισαν το κυβερνητικό ρουσφέτι στην Ιερά Μονή Βερίνου

Τάκης Γεωργακόπουλος.


Σχόλιο του γιατρού Τ. Γεωργακόπουλου για την ενέργεια του Υπ.Π. Αρβανιτόπουλου και την υπεράσπισή της από τον π. νομαρχιακό σύμβουλο Θ. Πολίτη

Από τον Αχαιό γιατρό Τάκη Γεωργακόπουλο, προέρχεται το παρακάτω σχόλιο ως απάντηση στο σχόλιο του πρώην νομαρχιακού συμβούλου Αχαΐας Θεόδωρου Πολίτη, ο οποίος χθες Σάββατο 23-11-2013, με ανάρτηση στο Istologio G. Mosxou, υπερασπίστηκε την παραχώρηση από τον υπ. Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο για 30 χρόνια κρατικής γης, εκτάσεως 15 στρεμμάτων στην Ι. Μονή Αγ. Ιωάννου Θεολόγου στο Βερίνο Αιγιαλείας, παραχώρηση την οποία την Παρασκευή 22-11-2013 στηλίτευσε η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου.   

Στο σχόλιο του Τάκη Γεωργακόπουλου για το κυβερνητικό ρουσφέτι αναφέρονται τα παρακάτω:

«Με αφορμή το σχόλιο του κ. Θ. Πολίτη (Θ. Πολίτης: «Λυπηρή η πολεμική Κανελλοπούλου...) στην δήλωση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΪΑΣ Μαρίας Κανελλοπούλου θα ήθελα, ως Αχαιός πολίτης, να επισημάνω τα παρακάτω:

Η τροπολογία αυτή -ενταγμένη σε άσχετο, ως συνήθως, νομοσχέδιο- επικρίθηκε και καταψηφίστηκε και από άλλα κόμματα εκτός ΣΥΡΙΖΑ, όπως το ΚΚΕ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. 

Θεωρώ ότι το σχόλιο της βουλευτού Μαρίας Κανελοπουλλου δεν είναι καθόλου δηκτικό αλλά αποτυπώνει την πραγματικότητα γενικώς αλλά και ειδικά σε ότι αφορά στις επιχειρηματικού τύπου και καθόλου φιλανθρωπικές δραστηριότητες της μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και των εξαρτημένων από αυτή μονών. 

Αλλοίμονο αν θεωρηθούν φιλανθρωπίες, κατά την λογική του κ. Θ. Πολίτη, οι ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις που οικοδομεί ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας. Τότε θα χάσουμε κάθε μέτρο! 

Το ίδιο και για τις κατασκηνώσεις Βερίνου που διερωτώμαι, προς τι επιδίωξε η Μονή την παραχώρηση για 30 χρόνια; Τι φοβάται; Μήπως την ενδεχόμενη κυβερνητική αλλαγή ή έχουν στα σχέδιά τους και κάτι άλλο;

Τάκης Γεωργακόπουλος  
Ιατρός»

Δεν υπάρχουν σχόλια: