ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Αύριο το απόγευμα η κηδεία Ανδριόπουλου

Η κηδεία του Ανδρέα Ανδριόπουλου θα τελεστεί στον Μητροπολιτικό ιερό ναό της Ευαγγελιστρίας αύριο Παρασκευή 29/11/2013 στις 3 το απόγευμα. Η ταφή της σορού του θα γίνει στο κοιμητήριο του Α΄ Νεκροταφείου Πατρών.

Ο εκλιπών «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 86 ετών και υπήρξε δημιουργός και πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτιστικών Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων, τον οποίο είχε ιδρύσει από το 1981 και είχε σοβαρή παρουσία στην πολιτιστική ζωή της Πάτρας.

Μάλιστα όταν με την αποχώρηση του Θάνου Μικρούτσικου περιέπεσε το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας, που γίνονταν με επιτυχία κάθε καλοκαίρι με την υποστήριξη του Δήμου Πατρέων και την διεύθυνση του συνθέτη, ο μόνος καλλλιτεχνικός οργανισμός που έδινε πολιτιστική ζωή στην Πάτρα ήταν αυτός που είχε ιδρύσει ο αείμνηστος. Με πρόσκληση του Οργανισμού είχε περάσει από τα σανίδια του Ρωμαϊκού Θεάτρου, κάθε καλοκαίρι, η αφρόκρεμα των δημιουργών της Τέχνης. Μεγάλα ονόματα της Λυρικής Σκηνής και ηθοποιοί του θεάτρου και της μικρής οθόνης. Γνωρίζοντας τα παραπάνω, η είδηση του θανάτου του Ανδρέα Ανδριόπουλου σκόρπισε τη θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: