ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Πανικός Κ. Χριστόπουλου, κυβερνητικού υποψηφίου στην Πάτρα, από τη συγκρότηση της νέας δημοτικής κίνησης!

Κ. Χριστόπουλος της ΝΔ στον Δήμο Πατρέων.


Επιχειρεί την αποπολιτικοποίηση των επόμενων δημοτικών εκλογών, με σκοπό να περάσει στα μαλακά η προβλεπόμενη πανωλεθρία της παράταξής του

Πιστός στην γραμμή της ΝΔ ο επικεφαλής της νεοδημοκρατικής αντιπολίτευσης Κώστας Χριστόπουλος (Νέα Πόλη)  επιχειρεί την αποπολιτικοποίηση των επόμενων δημοτικών εκλογών, με σκοπό να περάσει στα μαλακά η προβλεπόμενη πανωλεθρία της παράταξής του, όπως και όλων των υποψηφίων που θα κατέλθουν με μνημονιακό πρόσημο.


Ο πανικός του εξηγείται από την αναγνώριση της πολυπληθούς συμμετοχής στην χθεσινή μάζωξη αυτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των «300», αφού ομολογεί: «Δεν ήταν ένας ή μία, αλλά πολλά τα μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ που παραβρέθηκαν στη χθεσινή εκδήλωση στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης»!

Και επιτείνεται το αδιέξοδο Χριστόπουλου από το γεγονός ότι μία πλειάδα τεσσάρων ίσως, ομοϊδεατών του, φιλοδοξεί να θέση υποψηφιότητα δημάρχου στην Πάτρα, όπως και ο ίδιος!
Κι ωστόσο ποιώντας ανάγκη την φιλοτιμία δηλώνει: «Η παράταξή μας χαιρετίζει τη νέα αυτοδιοικητική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα. Είναι θετικό να εκφράζεται ενδιαφέρον ενασχόλησης με τα κοινά από ένα κόμμα που θεωρεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση φτωχοποιημένη και κατά συνέπεια ανήμπορη να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες για τους πολίτες.
Και στην συνέχεια επιχειρεί αλχημία σκοπίμως μπερδεύοντας τον ΣΥΝ με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Και στην ανακοίνωση προστίθεται:

«Οφείλουμε όμως να κάνουμε και ορισμένες ακόμα πολιτικές διαπιστώσεις:
Η νέα (;) δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ αποφεύγει συνειδητά να κάνει την αυτοκριτική της και να ζητήσει συγνώμη από τους συμπολίτες μας, επειδή στις δημοτικές εκλογές του 2010 στήριξε ανοικτά και εξέλεξε τον κ. Δημαρά.

Πώς θέλει να διεκδικήσει το Δήμο Πατρέων μια κομματική παράταξη που μιλάει για αρχές και αξίες, όταν δεν έχει το θάρρος να αναγνωρίσει τα πολιτικά σφάλματά της; Δεν ήταν ένας ή μία, αλλά πολλά τα μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ που παραβρέθηκαν στη χθεσινή εκδήλωση στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, και εκλέχθηκαν δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι με τον κ. Δημαρά πριν από τρία χρόνια.

Φαίνεται ότι έχουν κοντή μνήμη ή αυξήθηκαν οι πολιτικές φιλοδοξίες τους μετά την άνοδο της επιρροής του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εθνικές εκλογές.

«Έσωσαν» μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ την Πάτρα μια φορά πριν από τρία χρόνια, και θέλουν τώρα να την ξανασώσουν…

Στη «Νέα Πόλη» πιστεύουμε ότι οι συμπολίτες μας έχουν αντιληφθεί το κάλπικο δίλημμα που επιχειρούν να τους θέσουν τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου οι Πατρινοί θα ψηφίσουν για την ανάδειξη νέας Δημοτικής Αρχής, και όχι για την ανατροπή της σημερινής ή την εκλογή νέας Κυβέρνησης. Θα ψηφίσουν για να εκλέξουν τη Δημοτική Αρχή που θα κάνει την Πάτρα πιο καθαρή, με λειτουργικές πλατείες και πεζόδρομους, με περισσότερο πράσινο, με ορθή και αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων, με πολιτικές που θα διαμορφώνουν προοπτικές ανάπτυξης και ευκαιρίες απασχόλησης με στόχο την άμβλυνση της ανεργίας, με δομές που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα αυτών που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη σήμερα.

Συνεπώς, το δίλημμα του ΣΥΡΙΖΑ «Μνημόνιο ή αντι-Μνημόνιο» δεν έχει αντίκρισμα στις εκλογές για το Δήμο Πατρέων. Όσο πιο συχνά το επικαλούνται οι –μέχρι πρότινος- πολιτικοί συνοδοιπόροι του κ. Δημαρά, τόσο πιο συχνά θα εκτίθενται στα μάτια της τοπικής κοινωνίας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: