ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Ευτελισμός του κοινοβουλίου χάριν της κυβερνητικής προπαγάνδας



 

Μια ιστορία που ξεκίνησε από έναν  κλόουν, ολοκληρώθηκε χθες με όρους πολιτικού τσίρκου. Ο ακροδεξιός τηλεπλασιέ έφερε στη Βουλή την  τροπολογία που ανοίγει το δρόμο στην άλωση της αγοράς φαρμάκου από τις πολυεθνικές.


 Κατά παράβαση του Κανονισμού της Βουλής και των κοινοβουλευτικών ηθών, το  προεδρείο επέβαλε την ψήφιση της εν λόγω τροπολογίας «πακέτο» μαζί με άλλες τέσσερις άσχετες τροπολογίες, σε ένα και μόνο άρθρο. Ο κουτοπόνηρος στόχος των μνημονιακών ήταν να παρουσιαστεί σε τοπικές κοινωνίες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταψηφίζει θετικές ρυθμίσεις.

Πρόκειται βέβαια για ευτελισμό του κοινοβουλίου, για την πλήρη υπαγωγή του στα προπαγανδιστικά παιχνίδια της μονταζιέρας. Γίνεται πια φανερό ότι η πλέον άθλια προπαγάνδα είναι το μόνο στήριγμα που  έχει απομείνει σε μια κυβέρνηση που έχει χάσει κάθε άλλο κοινωνικό έρεισμα. 

Ο υπουργός που λειτουργεί ως πολιτικό «βαποράκι»  των πολυεθνικών του φαρμάκου, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι… εξυπηρετεί συμφέροντα, το προεδρείο της βουλής μετατρέπει τις ψηφοφορίες σε τσίρκο,  η κυβέρνηση όχι μόνο εξαθλιώνει το λαό, αλλά  εξευτελίζει κάθε έννοια πολιτικής ηθικής και δεοντολογίας. Θα μπορούσε να λεχθεί ότι οι μνημονιακοί όχι έχουν πιάσει πάτο, αλλά κάθε φορά αποδεικνύουν ότι μπορούν να πέσουν ακόμα πιο χαμηλά.

(Πηγή: left.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: