ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Παράσταση διαμαρτυρίας στον Δ/ντη της 6ης Υγειονομ. Περιφέρειας από το ΔΣ των συνταξιούχων της Πάτρας

Φωτογραφία αρχείου από παλαιότερη κινητοποίηση του Συλλόγου Συνταξιούχων Πάτρας.


Συμπαραστέκονται στον απεργιακό αγώνα των γιατρών – Τα οκτώ ψέματα Γεωργιάδη για τα φάρμακα!

Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσει σήμερα Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013, ώρα 11 πμ. το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου συνταξιούχων Πάτρας στον διευθυντή της 6ΗΣ Υγειονομικής Περιφέρειας, επί της ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών.

Η ενέργεια αυτή έρχεται ως συμπαράσταση του απεργιακού αγώνα που έχουν αρχίσει οι γιατροί, καθώς βάλλονται από τα μέτρα του Υπ. Υγείας Α. Γεωργιάδη, ο οποίος στο πλαίσιο της
παράδοσης των υπηρεσιών Υγείας εξ ολοκλήρου στους ιδιώτες, απολύει γιατρούς, καταργεί υπηρεσίες, διαλύει τον ΕΟΠΠΥ και μεταφέρει το κόστος των φαρμάκων στις τσέπες των ασφαλισμένων, προκειμένου να μειώσει στα επίπεδα του 1% του ΑΕΠ τις δαπάνες Υγείας.

Παράλληλα με την απόφασή του ο Γεωργιάδης ανοίγει το δρόμο στην ισραηλίτικη  φαρμακοβιομηχανία TEVA, της οποίας τα αμφιβόλου ποιότητας γενόσημα φάρμακα θα κατακλύσουν την αγορά, εις βάρος των ελληνικών φαρμακοβιομηχανιών, που παράγουν αρίστης ποιότητας γενόσημα  και σε χαμηλές τιμές.

Κι ενώ προωθεί μονοπωλιακών συμφερόντων επιχείρηση στην αγορά της χώρας, διαμαρτύρεται δήθεν κατά του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θέλει φτηνό το φάρμακο για τους ασθενείς. Ο ίδιος αποκρύπτει ότι μόλις πριν δύο μήνες αυξήθηκαν οι τιμές πολλών φαρμάκων με απόφασή του.

Έτσι:

1. Χωρίς φάρμακα μένει το 28% των πολιτών, ενώ ο Γεωργιάδης λέει ότι τους καλύπτει όλους.

 2. Λέει ότι μειώνει την τιμή 6.000 φαρμάκων, ενώ μειώνει τις τιμές μονον 17 δραστικών ουσιών.

 3. Μειώνει τη δημόσια φαρμακευτική δαπάνη κατά 500 εκατ. μετακυλείοντας το κόστος στην τσέπη των ασφαλισμένων...

4. Λέει ότι θα μειώσει τις τιμές 265 φαρμάκων που είχε αυξήσει μόλις τον Αύγουστο.

5. Καταγγέλλει τη διαπλοκή, ενώ εξουσιοδοτεί τον εαυτό του να κάνει μυστική διαπραγμάτευση
6. Παραδίδει την αγορά φαρμάκου στην πολυεθνική Teva, ενώ καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ ότι εξυπηρετεί την εγχώρια φαρμακοβιομηχανία.

7. Λασπώνει το ραδιόφωνο "Στο Κόκκινο 105,5" για συναλλαγές με τις φαρμακοβιομηχανίες επειδή πήρε διαφήμιση 3.600 ευρώ! Κάτι που υποχρεώνει σε μήνυση και αγωγή από τον ραδιοσταθμό εναντίον του Υπουργού.

8.  Με την επίμαχη τροπολογία που κατατίθεται σήμερα Τετάρτη στη Βουλή, προβλέπονται αυξήσεις στις τιμές, αν ο Υπουργός τις ονομάσει... διορθώσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: