ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Συνάντηση πολιτών σήμερα Δευτέρα 25-11-2013 στο ΜΛΤ Πάτρας για συγκρότηση νέας δημοτικής παράταξης


Φωτογραφία αρχείου.

Ίδρυση δημοτικής παράταξης, του ευρύτερου αριστερού χώρου, στον οποίο συμμετέχει και ο ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας, με σκοπό την κάθοδο στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές στο Δήμο Πατρέων, συγκροτείται απόψε Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013, ώρα 7.30 μ.μ., σε  εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης της Πάτρας.

Στο κείμενο του καλέσματος που εκδόθηκε αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Καλούμε όλους όσοι συμφωνούν μαζί μας να συνδημιουργήσουμε τη δημοτική παράταξη που έχει ανάγκη η πόλη μας και να συμπορευθούμε στον αγώνα της ανατροπής και της διεκδίκησης του μέλλοντος που δικαιούμαστε».

Επίσης, οι προσκαλούντες αναφέρουν:

«Θέλουμε τον Δήμο της Πάτρας ζωντανό, δίπλα στον δημότη και τις ανάγκες του, οργανωτή και εμψυχωτή της Πάτρας που αντιστέκεται, της Πάτρας που αγωνίζεται και ελπίζει, της Πάτρας που δημιουργεί και αναπτύσσεται.   

Πιστεύουμε στη δύναμη των πολλών, στη δύναμη που έχουμε όλοι μας να βρίσκουμε απαντήσεις στα προβλήματα μέσα από δημοκρατικές και ανοικτές διαδικασίες χωρίς δογματισμούς ή προαποφασισμένες  «λύσεις». 

Είμαστε απογοητευμένοι από τον τρόπο που έχουν αντιμετωπίσει τους δημότες όλες οι μέχρι τώρα δημοτικές αρχές. Δεν είμαστε πελάτες και πολύ περισσότερο η δημοτική αρχή δεν είναι επιχείρηση. Είμαστε πολίτες με υποχρεώσεις αλλά και δικαιώματα. Δικαιώματα όπως η ελεύθερη πρόσβαση στα κοινωνικά αγαθά (ρεύμα, νερό, μόρφωση, περίθαλψη) για τα οποία έχουν παλέψει όλες οι προηγούμενες γενιές και τα οποία πρέπει να παραδώσουμε ως τέτοια στα παιδιά μας. 

Διεκδικούμε χρηστή διαχείριση των πόρων του Δήμου αλλά και ανακατανομή του πλούτου σε όφελος των πολλών. Προστασία των αδυνάτων. Κανένας άνθρωπος στο δρόμο, κανένας άνθρωπος χωρίς νερό, ρεύμα, φαγητό και περίθαλψη. Κοινωνική πολιτική σημαίνει ενίσχυση των πιο αδύναμων και όχι μόνο την ίση αντιμετώπιση των δημοτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: