ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Αρχείου φωτογραφία από τις 17-1-2012. Είναι η στιγμή που αρχίζει η αποξήλωση των κιγκλιδωμάτων.


Δικαιωθήκαμε απόλυτα στην πρόβλεψη της χθεσινής ανακοίνωσης  μας!

Ο κ. Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, κινήθηκε σε προδιαγεγραμμένα πλαίσια. Χωρίς καν να τον απασχολήσει το συμφέρον της πόλης που τον φιλοξενεί, χωρίς να σκεφτεί το διαχρονικό αίτημα της, χωρίς να σκεφτεί τους αγώνες της, χωρίς να σκεφτεί ούτε τις δεσμεύσεις ούτε τις υπογραφές των πολιτικών του προϊσταμένων.

Οργάνωσε έναν «διάλογο», για να ανακοινώσει ανερυθρίαστα, τις αποφάσεις της Τρόικας!

Τελικά έμεινε μόνο με όσους εκτίθενται μαζί του. Τον «ανεπιθύμητο» κ. Πλατυκώστα και με όσους του υπέδειξαν αυτή την εξευτελιστική πολιτική πρωτοβουλία!

Ερώτημα δικό μας στους 53 συμπολίτες μας. Σε όσους από αυτούς είναι ειλικρινείς και καλοπροαίρετοι:

Τόσο φτηνά και τόσο αναίμακτα, ξεπουλάτε το συμφέρον της πόλης σας, το συμφέρον και την αναπνοή των παιδιών σας;

Ζητήσατε, να μπει η πόλη στο παζάρι, με αυτούς που θέλουν να λεηλατήσουν τον δημόσιο χώρο, με αυτούς που θέλουν να κερδοσκοπήσουν καταπατώντας την κοινή των πολιτών περιουσία, παριστάνοντας είτε τους επενδυτές είτε τους «αναπτυξιολόγους»;

Όσοι είστε καλοπροαίρετοι, διαχωρίστε τώρα την θέση σας! Αύριο, η αθωότητα σας δεν θα σας δικαιώσει! Τώρα ξέρετε και εσείς ποια είναι τα δύο σχέδια που συγκρούονται. Αύριο, θα είστε συνένοχοι!

Όσο για τον κ. Γενικό Γραμματέα, ας τελειώσει την θητεία του και ας πάει στο καλό! Ας μην επιμείνει άλλο στην σωτηρία μας!

29/11/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: