ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Νέα ταλαιπωρία για τους ασφαλισμένους από αύριο λόγω της επιμονής Άδώνεως στις απολύσεις γιατρών

Από αύριο το μαρτύριο του ανέμενε.


Σαρανταοκτάωρη απεργία έχουν προκηρύξει για την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη και οι εργαζόμενοι του ΕΟΠΥΥ

Νέα ταλαιπωρία για τους ασφαλισμένους από αύριο Δευτέρα 25-11-2013 που οι γιατροί του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) ξεκινούν 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, έως και την Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου, αντιδρώντας στο μέτρο της
διαθεσιμότητας και στις απολύσεις προσωπικού από τον Οργανισμό, που προωθεί ο υποργός Άδωνις Γεωργιάδης και διαμηνύουν ότι αν το υπουργείο επιμείνει στην κινητικότητα-διαθεσιμότητα και τις απολύσεις, θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις διαρκείας. Παράλληλα τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, για να εξυπηρετήσουν τις στοιχειώδεις ανάγκες των ασφαλισμένων.

Κι ενώ μόλις πριν λίγες ημέρες οι ασφαλισμένοι ένοιωσαν να τους κυριεύει η ανασφάλεια από την αποχή που είχαν κηρύξει τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα τα οποία διεκδικούν οφειλόμενα ποσά από το Υπουργείο, σε νέες περιπέτειες εισέρχεται από αύριο όλο το σύστημα παροχής υγείας.

Σαρανταοκτάωρη απεργία έχουν προκηρύξει για την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη και οι εργαζόμενοι του ΕΟΠΥΥ, ενώ θα συμμετάσχουν και στην πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας, που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης μεθαύριο, ώρα 11 π.μ.

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), στηρίζει την απεργία των ιατρών των Μονάδων του ΕΟΠΥΥ και δηλώνει ότι «η αποδυνάμωση των Δημόσιων Δομών Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης του ΕΟΠΥΥ, με την διαθεσιμότητα - κινητικότητα και τις απολύσεις του προσωπικού του, θα οδηγήσει στην ταλαιπωρία των εκατομμυρίων συμπολιτών μας που είναι ασφαλισμένοι στον ΕΟΠΥΥ, την αδυναμία λήψης των παροχών που έχουν ανάγκη, την εγκατάλειψη της θεραπείας από πολλούς πάσχοντες και την περαιτέρω επιβάρυνση της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνουμε σήμερα».

Ο ιατρικός κόσμος, σημειώνει ο ΠΙΣ «αντιδρά στα σχέδια των δανειστών μας για απολύσεις υγειονομικού προσωπικού από τις Δημόσιες Δομές Υγείας, που σήμερα είναι αναγκαίες παρά ποτέ, καθώς και στη μεγάλη μείωση των δαπανών Υγείας, που θα σημάνει την περιθωριοποίηση του ιατρού και την εξαθλίωση κάθε ασφαλισμένου».

Εδώ και μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιούσε.






Δεν υπάρχουν σχόλια: