ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Καταγγελίες Γ. Μηλιού του ΣΥΡΙΖΑ για τα φάρμακα (βίντεο)




Κοινωνία ώρα MEGA


Την είσοδο γενοσήμων φαρμάκων, που απορρίπτονται από τους ελληνικούς τελωνειακούς ελέγχους και ξαναεισέρχονται στη χώρα μέσω ΕΕ, κατήγγειλε στην "Κοινωνία ώρα MEGA", ο βουλευτής και υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μηλιός.


Επεσήμανε δε ότι με την επίμαχη τροπολογία για τα φάρμακα, που φέρνει στη Βουλή η κυβέρνηση, εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα και με τις τιμές και με τον έλεγχο.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε η τροπολογία συγκαλύπτει το μείζον θέμα ασφάλειας που προκύπτει κάθε φορά που φάρμακα που έρχονται στην Ελλάδα και κόβονται από το τελωνείο, επανεισάγονται στη χώρα μέσω ΕΕ και κάποιας άλλης ευρωπαϊκής χώρας.

Ωστόσο σήμερα με την βοήθεια της ΔΗΜΑΡ αυτή η αίσχος τροπολογία,που αντιβαίνει στονκανινισμό της Βουλής ψηφίστηκε παρά τις διαμαρτυρίες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖ τις οποίες τα μαντρόσκυλα της ενημέρωσης από τα κανάλια της διαπλοκής τις χαρακτήρισαν οχλαγωγία που αντιβαίνει στους κανόνες των… ευπρεπών της καθεστωτικής τάξης! 

Βλέπεται η οικονομική καταβαράθρωση των καναλιών και του καθεστωτικού τύπου οδηγούν μιντιάρχες και εκδότες στην αγκαλιά της διαπλοκής για να συνεχίσουν απρόσκοπτα να παίρνουν θαλασσοδάνεια δανεικά κι αγύριστα.

Που θα πληρώνουν πάντα οι αφελείς πολίτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: